Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Με μεγάλη υπερηφάνεια και τη δέουσα τιμή γιορτάστηκε η 28η Οκτωβρίου στην Κατούνα.




Με κάθε λαμπρότητα, την δέουσα τιμή, αλλά και με σύμμαχο τον καιρό εορτάστηκε η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στην Κατούνα.

Τα σχολεία της Κατούνας το πρωί με τις σημαίες και οι επίσημοι παρακολούθησαν την δοξολογία και άκουσαν τον πανηγυρικό της ημέρας από την Φιλόλογο του Λυκείου Κατούνας κα. Φούντα Αγγελική στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Κατούνας.
Στην συνέχεια έξω στο Ηρώο της Κατούνας ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων. 
Τελετάρχης ήταν ο Γυμναστής του Γυμνασίου - Λυκείου Κατούνας κ. Γραμμενόπουλος Χαράλαμπος.
Στεφάνια κατέθεσαν: Η Αντιδήμαρχος Καρέλου Αθηνά, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας Στούπας Θεόδωρος, ο πρόεδρος του χωριού Καφρίτσας Θωμάς, ο Διοικητής του Α.Τ. Κατούνας κ. Κόκκιος Δημήτριος, για την Εθνική αντίσταση ο Προδρομίτης Σωτήρης, ο πρόεδρος από τα Αχυρά κ. Τραυλοστάθης Δημήτριος, ο Λυκειάρχης κ. Νταλαπέρας Απόστολος, ο Γυμνασιάρχης Αλεξανδρής Θεόδωρος, για το Δημοτικό Σχολείο ο δάσκαλος Οικονόμου Βασίλης, για το ΚΔΑΠ ο εκπαιδευτικός Λάμπρος Καραπιπέρης, για τον Αγροτικό Σύλλογο
ο Τσιβγέλης Φώτης, για το Σύλλογο Γυναικών Μαρία Νταλταγιάννη, για τον Πολιτιστικό Σύλλογο η κα. Αργυρώ Ζωζάκη, για το Σύλλογο γονέων Δημοτικού σχολείου η Ιορδανίδου Βαλεντίνα, για το σύλλογο γονέων Γυμνασίου Τίγκας Χρήστος, για το σύλλογο γονέων Λυκείου Παύλος Φυτόπουλος και για το σύλλογο πολυτέκνων Σαλαγιάννης Βασίλειος. 
Ακολούθησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ενδόξων νεκρών μας και ανάκρουση Εθνικού Ύμνου από την Φιλαρμονική Μεδεώνος του Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας
Στην συνέχεια ακολούθησε παρέλαση των σχολείων στην κεντρική οδό της Κατούνας .
Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες


ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ 





















































































































ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ 
google page rank