Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Τρίκαλα: Μητροπολίτης έκανε αγιασμό στο καινούργιο αυτοκίνητο αρχιμανδρίτη

Αγιασμό στο καινούριο αυτοκίνητο αρχιμανδρίτη του πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος
Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, πριν λίγες ημέρες ο Μητροπολίτης αποφάσισε να πραγματοποιήσει ο ίδιος τον αγιασμό στο νέο τετράτροχο απόκτημα του Αρχιμανδρίτη του, ώστε να έχει «καλούς δρόμους και ασφάλεια».
Σύμφωνα με το thestival.gr, μόλις o Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος είδε τον Αρχιμανδρίτη του με το νέου του αυτοκίνητο, τέλεσε ο ίδιος το Αγιασμό, για «καλούς δρόμους και ασφάλεια». Στον αγιασμό του οχήματος έδωσαν το «παρών» και φίλοι του Αρχιμανδρίτη.
«Ο Αρχιμανδρίτης Παρθένιος είναι από τους αεικίνητους ιερείς της Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών. Καθημερινά και αυτός δίνει το δικό του αγώνα δίπλα στους πιστούς, αλλά για να γίνουν όλα αυτά χρειάζεται και το μεταφορικό μέσο», σχολίαζε το τοπικό trikalaola.gr που μετέδωσε αρχικά την είδηση.
«Έτσι ο ίδιος απέκτησε ένα αυτοκίνητο για να μπορεί να κινείται εντός και εκτός πόλης, αλλά σίγουρα δεν θα περίμενε ότι θα έχει τη τύχη να πάρει την ευχή του ίδιου του Δεσπότη! Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος μόλις είδε τον Αρχιμανδρίτη του με το νέου του αυτοκίνητο τέλεσε ο ίδιος το Αγιασμό, για καλούς δρόμους και ασφάλεια, ενώπιον φίλων του π. Παρθένιου».

Πηγή: lifo.gr
www.agrinionews.gr
google page rank