Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Ο Θανάσης Κασόλας πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α) 3ης Δ.Ε. Αιτωλ/νίας

Απο πληροφορίες του katouna news o Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α) 3ης Δ.Ε. Αιτωλ/νίας συνήλθε σήμερα πρώτη φορά μετά τις Δημοτικές εκλογές σε συνεδρίαση για εκλογή προέδρου και εκτελεστικής. 

Ο Φο.Δ.Σ.Α αποτελείται από 5μελές συμβούλιο 3 από το Δήμο Ακτίου –Βόνιτσας και 2 από το Δήμο Ξηρομέρου. 

Από τον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας τα μέλη είναι Γεώργιος Αποστολάκης, Τσακάλης Κώστας και Κασόλας Θανάσης, ενώ από την Δήμο Ξηρομέρου ο Τριανταφυλλάκης Γιάννης (Δήμαρχος Ξηρομέρου) και Γερόλυμος Σωτήρης. 



Σήμερα Παρασκευή 18/10/2019 συνεδρίασαν στην έδρα του Φο.Δ.Σ.Α στην Βόνιτσα και έγιναν αρχαιρεσίες όπου πρόεδρος εκλέχτηκε ο Θανάσης Κασόλας. 

Κατα την ψηφοφορία Πρόεδρος εκλέχτηκε ο Θανάσης Κασόλας και αντιπρόεδρος Γερόλυμος Σωτήρης. 

Για την εκτελεστική Επιτροπή Θανάσης Κασόλας, Γιάννης Τριανταφυλλάκης, Γερόλυμος Σωτήρης με αναπληρωτή των Κώστα Τσακάλη. 

Αξίζει να σημειώσουμε πως το πενταμελές συμβούλιο του Φο.Δ.Σ.Α αποτελούταν μέχρι χθες από τον πρόεδρο Γιώργο Κατσαμπίρη και μέλη Στούπα Θεόδωρο και Κασόλα Αθανάσιο από το Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας και  Γαλούνη Ερωτόκριτο και Λαινά Κωνσταντίνο από το Δήμο Ξηρομέρου. 
Ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α) είναι αρμόδιος για την υλοποίηση των ολοκληρωμένων σχεδίων για την διαχείριση των στερεών αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) καθώς και την ορθή λειτουργία των έργων και εγκαταστάσεων διαχείρισης στερεών αποβλήτων. Σύμφωνα με την νομοθεσία είναι υπόχρεος φορέας για την προσωρινή αποθήκευση, μεταφόρτωση, αξιοποίηση και διάθεση των στερεών αποβλήτων.
google page rank