Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Στάικος: Το αίμα πετάχτηκε σα βρυσούλα και έκανα τον όμορφο πίνακα-θα ξαναβάλω υποψηφιότητα

Μιλάει στο protothema.gr o Παναγιώτης Στάικος έκανε την Τρίτη «φλεβοκέντηση» και γέμισε με αίματα το Δημοτικό Συμβούλιο – «Ήταν μια αντίδραση ακτιβισμού ενάντια στις αθλιότητες και στον βρώμικο πόλεμο και της ηθικής μου εξόντωσης», λέει ο πρώην δήμαρχος Αστακού
Λόγο για ακτιβιστική αντίδραση απέναντι σε συκοφαντίες προς το πρόσωπό του κάνει ο πρώην δήμαρχος Aστακού κ. Παναγιώτης Στάικος ο οποίος στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης έκανε φλεβοκέντηση και με το αίμα του λέρωσε τον τοίχο της αίθουσας που πραγματοποιούνταν το δημοτικό συμβούλιο προκαλώντας έκπληξη και σοκ στους παρευρισκόμενους.
Ο κ. Παναγιώτης Στάικος 42 χρόνια γιατρός όπως είπε στο protothema.gr προχώρησε σε αυτή την πράξη ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα όσα συκοφαντικά άκουσε τόσο κατά την προεκλογική περίοδο όσο και μετά. Ο ίδιος επισήμανε ότι θα ξαναβάλει υποψηφιότητα στις επόμενες δημοτικές εκλογές ενώ για το περιστατικό ανέφερε ότι είχε προσπαθήσει και πάλι να κάνει φλεβοκέντηση αλλά του είχαν αρπάξει το λαστιχάκι, ενώ τώρα πήγε στην τουαλέτα και βγαίνοντας άνοιξε το χέρι του με το αίμα να πετάγεται στον τοίχο.
«Ήταν μια αντίδραση ακτιβισμού ενάντια στις αθλιότητες και στον βρώμικο πόλεμο και της ηθικής μου εξόντωσης από οργανωμένους χούλιγκανς της ομάδας επικοινωνίας του δημάρχου. Το είχα πει πριν από δυο δημοτικά συμβούλια ότι θα κάνω φλεβοκέντηση. Μάλιστα είχα προσπαθήσει στο προηγούμενο αλλά μου άρπαξαν το λαστιχάκι. Τώρα όμως πήγα στην τουαλέτα κάρφωσα τη φλέβα με ένα μικρό νυστέρι, έκλεισα τον αγκώνα μου και όταν βγήκα άνοιξα το χέρι μου. Το αίμα πετάχτηκε σα βρυσούλα και έκανα αυτόν τον όμορφο πίνακα. Αυτός είναι ο πίνακας της ζωής μου».
Ο κ. Στάικος γιατρός εδώ κι 42 χρόνια παντρεμένος με δυο παιδιά που ήταν δήμαρχος για τρεις θητείες, κατηγορεί τη νέα δημοτική Αρχή πως κατά την προεκλογική περίοδο έσπερναν φήμες ότι έχει πληρωθεί για να μην κατεβεί στις εκλογές προς όφελος άλλης δημοτικής παράταξης. « Υπάρχουν κάποιοι πολιτικοί, οι οποίοι το μόνο που ξέρουν είναι να εξαπατούν τον λαό με ψέματα και να κλέβουν δημόσιο χρήμα. Εγώ επειδή δεν ανήκω σε καμιά από τις δυο κατηγορίες, σεβόμενος ως το ιερό Ευαγγέλιο των χριστιανών και τον λαό και το δημόσιο χρήμα, γι’ αυτό και στις τρείς θητείες μου δεν βρέθηκε ένας από την πιάτσα να πει πως έκλεψα μία δραχμή ή ένα ευρώ, με αποτέλεσμα να υπάρχει αυτό το μεγάλο, αξεπέραστο και χρήσιμο έργο για την κοινωνία έργο, το οποίο απολαμβάνουν οι πολίτες, οι όποιοι με τίμησαν τρείς φορές με την ψήφο τους. Είναι σε όλους γνωστό πως στην περιοχή μας εδώ και μια 20ετία οι εκλογές γίνονται με εξαγορές συνειδήσεων το είχε αναφέρει και η βουλευτής του ΚΚΕ κυρία Κανέλη στη Βουλή. 
Στις τελευταίες εκλογές όμως υπεισήρθε και ο παράγοντας της ηθικής εξόντωσης από την ομάδα επικοινωνιολόγων της νέας πλέον Δημοτικής Αρχής, με μεθόδους υποκόσμου, όπου έσπερναν χυδαία συκοφαντικά ψέματα, πως ο Στάικος δεν θα κατέβαινε στις εκλογές αφού θα έπαιρνε 40.000 ευρώ. Και δεν φθάνει, που αυτά έπιασαν και κέρδισαν τις κάλπικες και άτιμες εκλογές, συνεχίζουν και σήμερα ο ίδιος εσμός της Δημοτικής Αρχής προκειμένου να καλύψουν δικές τους ανεπάρκειες και εγκληματικά λάθη, που είχαν ως αποτέλεσμα να μείνει ο Αστακός οχτώ ημέρες χωρίς νερό και όχι μόνο, να λένε με απύθμενο θράσος και εντελώς ανερυθρίαστα, ότι και γι αυτό φταίει ο Στάικος».
Ο πρώην δήμαρχος θα συνεχίσει τον αγώνα του για την αποκατάστασή του και ζητά από την Δημοτική Αρχή μια συγνώμη.
Βασίλης Γούλας-protothema.gr 

www.agrinionews.gr
google page rank