Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Ο Δημήτριος Βίτσας από την Πάλαιρο Αντιδήμαρχος, Αναπληρωτής Δήμαρχος στο Δήμο Ακτίου - Βόνιτσας


Ο Δημήτριος Βίτσας από την Πάλαιρο είναι η δεύτερη φορά που ήταν υποψήφιος με τον Γιώργο Αποστολάκη στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας και εκλέχθηκε και τις δύο φορές (το 2014 δεν ήταν υποψήφιος. 
Πριν το 2010 ήταν και υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Παλαίρου και εκλέχτηκε με αρχηγό τον Κώστα Γεροκωστόπουλο στην αντιπολίτευση όμως διότι εκλέχτηκε Δήμαρχος ο Νικος Σολδάτος.
Το 2010 με την σύσταση του Νέου Δήμου ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και εκλέχθηκε με την αντιπολίτευση μιας και  ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Αποστολάκης τότε, έχασε τις εκλογές από τον Νίκο Σολδάτο. 
Σήμερα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019 εκλέχθηκε με τον συνδυασμό του Δημάρχου Γιώργου Αποστολάκη έναντι του υποψηφίου Θανάση Κασόλα.
Ο Δημήτριος Βίτσας του Παναγιώτη και Λαμπρινής εργάζεται ως επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Λευκάδας και Μεσολογγίου. 

Γεννήθηκε το 1965 και είναι πτυχιούχος  Παντείου Πανεπιστημίου. 
Ο αδελφός Κώστας έχει διατελέσει για πολλά χρόνια Πρόεδρος και Δήμαρχος Παλαίρου. 
Πριν λίγες μέρες ορκίστηκε με την νέα Δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος Γεώργιος Αποστολάκης τον τοποθέτησε Αντιδήμαρχο, αναπληρωτή Δήμαρχο στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας.
Η νέα τετραετία ξεκίνησε, τα προβλήματα μεγαλώνουν μέρα με την μέρα για την ενότητα Παλαίρου μιας και είναι από τις περισσότερο ανεπτυγμένες τουριστικές περιφέρειες του νομού μας.
Εκλογική κάρτα του 2010 
ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ 

1. Τον κ. Δημήτριο Βίτσα του Παναγιώτη, με τις παρακάτω αρμοδιότητες καθ’ ύλην για όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου:

Την λειτουργία και τον συντονισμό: α) της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, β) της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, καθώς του προσωπικού αυτών.

Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.
Η ευθύνη προστασίας του συνόλου της δημοτικής περιουσίας.
Η ευθύνη υπογραφής όλων των σχετικών παραστατικών των χρηματικών ενταλμάτων και πιο συγκεκριμένα: Αποφάσεων Ανάληψης Υποχρέωσης, Αποφάσεων Δημάρχου που αφορούν σε απευθείας αναθέσεις και πρόχειρους διαγωνισμούς προμηθειών και εργασιών, κάθε είδους συμβάσεων προμηθειών, παροχής υπηρεσιών, εργασιών μίσθωσης μηχανημάτων, καθώς και των συμβάσεων απευθείας αναθέσεων έργου, εργασίας ή προμήθειας.
Η ευθύνη χορήγησης αδειών και τέλεσης Πολιτικών Γάμων.
Η ευθύνη για την εφαρμογή των νόμων, διατάξεων και κανονισμών σχετικά με την έκδοση ή ανάκληση αδειών λειτουργίας καταστημάτων, συμπεριλαμβανομένων των υγειονομικού ενδιαφέροντος, χρήσης μουσικών οργάνων, λούνα πάρκ, τσίρκο και παρεμφερών εκδηλώσεων.
Η ευθύνη επέκτασης ηλεκτρικών δικτύων και γενικότερα δικτύων ενέργειας για κοινωφελείς σκοπούς, καθώς και για την τόνωση της ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας.
Η ευθύνη για θέματα Κοινωνικής Συνοχής, Υγείας, Πρόνοιας και Προστασίας του Πολίτη.
Την έκδοση αποφάσεων παροχής κοινωνικής προστασίας.
Υπογράφει με εξουσιοδότηση του Δημάρχου, βεβαιώσεις, πιστοποιητικά και λοιπά διοικητικά έγγραφα που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες.
Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.

Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής.
 Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Βίτσας, που αναπληρώνει το Δήμαρχο.

Συγχαρητήρια και Καλή Επιτυχία !!!
google page rank