Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Καταπέλτης Ανακοίνωση του Α.Ο. Παλαίρου κατά της διαιτησίας

«Ο διαιτητής ο άρχοντας του αγώνα ορίζεται προκειμένου να τηρεί εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου την ισοτιμία μεταξύ των δύο ομάδων προφανώς χθες ο κύριος Ρούσσος μόνο αυτό δεν κατάφερε σε ένα παιχνίδι όπου θα έπρεπε να το σχολιάζει όλη η περιοχή λόγω του ότι ήταν ένα τοπικό ντέρμπι με τις ιδιαιτερότητές του και με πολύ κόσμο τουλάχιστον 600 φιλάθλους κατάφερε να είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής καθώς καθόρισε και το τελικό αποτέλεσμα στέρησε από την ομάδα μας να διεκδικήσει τη νίκη σφυρίζοντας από το πρώτο λεπτό και δημιουργώντας συνεχή εκνευρισμό στους ποδοσφαιριστές μας μη μπορώντας να διακρίνει αν έπαιζαν 11 μπλε με 11 κίτρινους αλλά αυτός έβλεπε μόνο μπλε και με αποκορύφωμα τον καταλογισμό του πέναλτι που προηγήθηκε η ομάδα του Αμβρακικού Βόνιτσας το οποίο το είδε ο ίδιος από το κέντρο του γηπέδου και κανένας άλλος μετά το τέλος του παιχνιδιού και ενώ οι διαιτητές και οι ποδοσφαιριστές ήταν στα αποδυτήρια ο αρχηγός της ομάδας μας προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τις αποφάσεις του κυρίου Ρούσσου αντιμετωπίσθηκε με ύβρεις τύπου φύγε από δω μη σου Γ…….. 
Ότι έχεις και δεν έχεις και χτυπώντας τους τοίχους των αποδυτηρίων λες και τους είχε κατασκευάσει ο ίδιος προκαλώντας υλικές ζημιές τα αποδυτήρια κύριε Ρούσσο τα συντηρεί ο ΑΟ Παλαίρου και κανένας άλλος για να έρχονται όλες οι ομάδες της ΕΠΣ είτε σαν φιλοξενούμενες είτε σαν γηπεδούχοι. Φιλοξενούμε τους πάντες όταν άλλες ομάδες αρνούνται να δώσουν τα γήπεδά τους. Κατά τη σύνταξη του φύλλου αγώνος στην ερώτηση του προέδρου της ομάδας μας γιατί δεν γράφεις αυτά που είπες στον αρχηγό η απάντηση του κυρίου Ρούσσου ήταν στο φύλλο αγώνος γράφω ότι γουστάρω εγώ. 
Κύριοι υπεύθυνοι του πρωταθλήματος και του ορισμού των διαιτητών το ότι δεν έχουμε ξανά διαμαρτυρηθεί δεν σημαίνει αδυναμία αλλά δεν αντέχουμε άλλο τις συνεχείς αδικίες κατά της ομάδας μας 4η αγωνιστική. 
Καταλογισμός πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα γελάμε ακόμη αυτοί που ήταν στο παιχνίδι ο νοών νοεί τω. 5η αγωνιστική ενώ η ομάδα μας προηγείται από το 15ο λεπτό ο ποδοσφαιριστής μπάτσος σε απλή επαφή ούτε φάουλ δεν έγινε δέχεται κάρτα στο 20ο λεπτό και στο 25ο λεπτό ενώ το ματς έχει διακοπεί για να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες σε ποδοσφαιριστή της αντιπάλου ομάδος ο διαιτητής δείχνει κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή Μπουρδουβαλη δύο κίτρινες κάρτες στα δύο αμυντικά χαφ το νόημα η ουσία κύριοι δεν ξανά μαρκάρετε γιατί θα πάρετε το δρόμο για τα αποδυτήρια.

ΥΓ 1 Συγχαρητήρια στον αρχηγό της ομάδας μας που δεν αντέδρασε καθόλου στις συνεχείς ύβρεις του εν λόγω διαιτητή που σκοπός τού είναι να εκνευρίζει ποδοσφαιριστές και φίλαθλος τον σκοπό που το κάνει τον ξέρει μόνο αυτός
ΥΓ2. Η ζημιά που γίνεται από τέτοιου είδους διαιτησίες εκτός από βαθμολογική είναι και αγωνιστική καθώς οι αποφάσεις τους είναι και η αιτία εκτός των ποδοσφαιριστών και για τον εκνευρισμό του κόσμου. Με λίγα λόγια κατάφεραν να φτάσουν στα όριά του ένα φίλαθλο κοινό έστω και στιγμιαία που διαχρονικά έχει αποδείξει το ήθος του και ξέρει να αναγνωρίζει αξίες. 
Επειδή δεν είναι η πρώτη ούτε η δεύτερη ούτε η τρίτη φορά που συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο στην ομάδα μας και επειδή δεν θέλουμε να κάνουμε τραμπούκους τους ποδοσφαιριστές μας και τους φιλάθλους μας γιατί κάποιοι κύριοι μπορεί λέω μπορεί να μεταφέρουν τα προβλήματά τους σε άλλους χώρους ελπίζουμε ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά που είδαμε τον εν λόγω διαιτητή να σφυρίζει την ομάδα μας γιατί για την Πάλαιρο για την ομάδα μας είναι ανεπιθύμητος.
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Παλαίρου
google page rank