Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Μία ανείπωτη τραγωδία με δεκάδες χαμένες ψυχές μέσα σε φορτηγό στο Έσεξ

Τουλάχιστον σοκαριστικό είναι αυτό που συνέβη το πρωί της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου στο Έσεξ, όπου εντοπίστηκε ένα φορτηγό με 39 πτώματα. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ένας έφηβος.
Τα πτώματα βρέθηκαν σε κοντέινερ φορτηγού σε βιομηχανικό πάρκο στο ανατολικό Λονδίνο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του φορτηγού έχει συλληφθεί ως ύποπτος για ανθρωποκτονία.
Σύμφωνα με τη Daily Mail, το φορτηγό που έγινε τάφος για 39 ανθρώπινες ψυχές και βλέπετε στις φωτογραφίες είχε ξεκινήσει το ταξίδι του από τη Βουλγαρία.
Ο 25χρονος οδηγός έχει καταγωγή από την Ιρλανδία ενώ και το φορτηγό φαίνεται πως είχε προορισμό την Ιρλανδία.
«Βρισκόμαστε στη διαδικασία της αναγνώρισης των θυμάτων, ωστόσο προβλέπω ότι αυτή μπορεί να είναι μια μακρόχρονη διαδικασία», δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής Άντριου Μάρινερ.
«Αυτό είναι ένα τραγικό περιστατικό που ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων έχασαν τις ζωές τους. Γίνεται έρευνα για να μάθουμε τι συνέβη» πρόσθεσε.
Μπόρις Τζόνσον: «Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου γι’ αυτό το τραγικό επεισόδιο στο Έσεξ»
Ο βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον εξέφρασε τον αποτροπιασμό του μετά την ανακάλυψη 39 πτωμάτων μέσα σ’ ένα κοντέινερ ανατολικά του Λονδίνου.
«Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου γι’ αυτό το τραγικό επεισόδιο στο Έσεξ», δήλωσε ο Τζόνσον.
«Ενημερώνομαι διαρκώς από το υπουργείο Εσωτερικών και θα συνεργασθούμε στενά με την αστυνομία του Έσεξ για να διαπιστώσουμε τι ακριβώς συνέβη», πρόσθεσε. «Οι σκέψεις μου πηγαίνουν σε όλους αυτούς που έχασαν τη ζωή τους και στους αγαπημένους τους».
Η υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας Πρίτι Πατέλ εξέφρασε από πλευρά της τον συγκλονισμό και τη θλίψη της.
«Συγκλονισμένη και θλιμμένη απ’ αυτό το εντελώς τραγικό επεισόδιο», έγραψε η Πατέλ στο Twitter. «Η αστυνομία του Έσεξ συνέλαβε ένα άτομο και πρέπει να τους δώσουμε χώρο για να διεξαγάγουν τις έρευνές τους».

http://e-maistros.gr
google page rank