Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Ένοπλη ληστεία στα Όχθια

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών της Αιτωλοακαρνανίας για τον εντοπισμό δραστών ληστείας που σημειώθηκε στα Όχθια του δήμου Αγρινίου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του agrinionews.gr, η ληστεία σημειώθηκε σε αρτοποιείο, περί τις 10 το πρωί και τρεις ήταν οι δράστες.
Συγκεκριμένα, οι δυο παριστάνοντας τους πελάτες μπήκαν στον φούρνο και προέταξαν το όπλο στον ιδιοκτήτη απαιτώντας όσα χρήματα είχε .
Ένα άτομο εξάλλου τους περίμενε απ’ έξω στη θέση του οδηγού οχήματος τζιπ με το οποίο και έσπευσαν να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση με λεία τα 1680 ευρώ που άρπαξαν. Χαρακτηριστικό του θράσους τους πως δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους.
Οι αστυνομικές αρχές πλέον «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή ενώ αναμένεται να ειδοποιηθούν και όμορες αστυνομικές διευθύνσεις.
Το συμβάν προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο φιλήσυχο χωριό της ενότητας Στράτου με κατοίκους να επισημαίνουν πως δεν θυμούνται στο πρόσφατο παρελθόν να έχει σημειωθεί αντίστοιχη ένοπλη ληστεία.Ο ιδιοκτήτης του φούρνου που ήρθε αντιμέτωπος με τους ληστές


www.agrinionews.gr
google page rank