Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Νίκη 2-0 ο Ιδομενέας Εμπεσού τον ΑΟ Κανδήλας

Με σκορ 2-0 ο Ιδομενέας Εμπεσού κέρδισε σήμερα το απόγευμα την ομάδα της Κανδήλας. Τα γκολ πέτυχε ο Μανιφάβας Σ. στο 29΄και στο 88΄.
Οι φάσεις του αγώνα
2’ Σέντρα σουτ του Τρυφερή στα χέρια του Γιαννειού
4’ Επέλαση του Τσιάκαλου Βαγγέλη από δεξιά, σέντρα στο ύψος του πέναλτι κανείς παίκτης δεν βρέθηκε να πάρει τη μπάλα
6’ αδράνεια της άμυνας του Ιδομενέα ο Γεωργαλής πασάρει στο Γιαννειό (9) αλλά το σουτ πάει άουτ
25’ εκτέλεση φάουλ του Τρυφερή άουτ
27’ επικίνδυνη φάση δημιούργησε η ομάδα της Κανδήλας από αριστερά με το Μανιφάβα Νίκο να αποκρούει το σουτ του Γιαννειόυ Π.Σ. . (8) με το πόδι στη συνέχεια της φάσης ο τρυφέρης έδιωξε πάνω στο χέρι του Γιαννειού Θ. (8) και η φάση σταμάτησε ως φάουλ
29’ ωραία ενέργεια από τους παίκτες του Ιδομενέα πάσα του Καρακασίδη Παναγιώτη στον Βενιζέλο, αυτός με τη σειρά του στρώνει τη μπάλα στο Σπύρο Μανιφάβα ο οποίος με καταπληκτικό πλασέ ανοίγει το σκορ για την ομάδα των γηπεδούχων. 1-0
33’ Μεγαλη φάση για την ομάδα της Κανδήλας ο Κεραμιδάς Π. μόνος του το σουτ αρκετά άουτ
43’ σουτ του Γιαννιού έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Μανιφαβας
58’ σέντρα του Βαγγέλη Τσιάκαλου, μέσα από την περιοχή σουτ ο Τρυφέρης απέκρουσε ο Γιαννειός
63’ κόρνερ για την ομάδα της Κανδήλας κεφάλια του Λυγκώνη η μπάλα άουτ
68’ φάση διάρκεια στα καρέ του Ιδομενέα σουτ του Λυγκώνη από πλεονεκτική θέση άουτ
88’ τέλεια συνεργασία των παικτών του Ιδομενέα με τη μπάλα να περνάει από τα πόδια των Τσοχαντάρη, Τσιάκαλου Χρήστου, Μπιτσικώκου, Βενιζέλου Καρακασίδη, αυτός πασάρει ξανά στο Μπιτσικώκο και αυτό βγάζει μόνο του το Μανιφάβα, ο οποίος προχωράει μέσα στην περιοχή κάνει το σουτ και πετυχαίνει το 2-0.
ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΟΥ (Κολύδας Μπάμπης): Μανιφάβας Νικ., Τσοχαντάρης Γιωρ., Τρυφέρης Φαν., Ζήμος Θωμ., Ρεγκούτας Θωμ., Τσιάκαλος Χρ., Τσιάκαλος Ευαγ., (69’ Μακρυνίκας Κων.), Μπιτσικώκος Γιαν., Καρακασίδης Βεν., Μανιφάβας Σπ., Καρακασίδης Παν., (84’ Υφαντής Κων.)
Α.Ο. ΚΑΝΔΗΛΑΣ: Γιαννειός Α., Κεραμίδας Γ., Κεραμίδας Π. (65’ Σιδέρης Γ.), Γιαννειός Θ., Βαρδής Ε., Λυγκώνης Β., Οικονόμου Α. (52’ Κουρκούτας Π.), Γιαννειός Θ., Γιαννειός Π.Σ., Κεραμίδας Α., Γεωργαλής Π.
e-maistros
google page rank