Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Συγχωριανός μας Παναγιώτης Μαλτέζος άναψε την Φλόγα της Αγάπης και του Εθελοντισμού στο Αγρίνιο

Άναψε την Παρασκευή 23/9/2016 το βράδυ στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου «Η Φλόγα της Αγάπης»,στο πλαίσιο της 14ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, η οποία διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ), με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την ενίσχυση του μηνύματος της ανιδιοτελούς προσφοράς αίματος.
Η Φλόγα της Αγάπης και του Εθελοντισμού, διατρέχοντας πολλές πόλεις της χώρας, σήμερα βρέθηκε στο Αγρίνιο σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Καινούργιου Θεστιέων «Η Χρυσοχεριά» και την «Ακτίνα Εθελοντισμού» του Δήμου Αγρινίου.
Στις 19:30, με αφετηρία τον Άγιο Δημήτριο Αγρινίου και σε συνεργασία με τη Λέσχη Μοτοσικλέτας Αγρινίου, πραγματοποιήθηκε «Μοτο-πορεία» υπό την συνοδεία Αστυνομικών της Τροχαίας Αγρινίου στο Δοκίμι, Παναιτώλιο,

Καινούργιο και ακολούθως σε δρόμους και πλατείες της πόλης (Εθνικής Αντιστάσεως, Πλατεία Καραπανέικα, Παναγοπούλου, Θεοτοκοπούλου, Προυσσιωτίσσης, Ν. Καζαντζάκη, Ελ. Βενιζέλου, Ηρ. Πολυτεχνείου, Πλατεία Χατζοπούλου, Π. Τσαλδάρη, Πλατεία Ειρήνης, Σκαλτσοδήμου, Δημοτσελίου, Α. Κοραή, Δουριώτη, Κύπρου, Μπαιμπά, Γρίβα, Παναγοπούλου), μέχρι και την Πλατεία Σιντριβανιού. Από εκεί συνοδεία της αντιδημάρχου Αγρινίου κας. Μαρίας Παπαγεωργίου,εθελοντών αιμοδοτών και δημοτών, η πορεία, μέσω του πεζοδρόμου της Χαρ. Τρικούπη, κατέληξε στην Πλατεία Δημοκρατίας, όπου άναψε συμβολικά βωμός.

google page rank