Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ: ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΣΑΚΑΛΗ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΒΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ

Αλήθεια ποιος το περίμενε πως θα ερχόταν έτσι τα πράγματα, αλλά ο Δήμος πρέπει να έχει συνέχεια, διότι υπάρχουν μεγάλα προβλήματα. 
Την θέση του αείμνηστου Νίκου Τσακάλη παίρνει ο επόμενος σε σταυρούς μετά τον Κώστα Μπαλατσούρα ο Γεώργιος Κατσαβριάς από την Πλαγιά όπου τις επόμενες ημέρες θα γίνει και η ορκωμοσία του. 
Aξίζει να σημειώσουμε πως η Πάλαιρος έχει τώρα δημοτικούς συμβούλους  Φραδέλος,  Λίτου, Κατσαμπίρης, Μπαλατσούρας, και έρχεται και ο Κατσαβριάς από την Πλαγιά και θα επωμιστούν το τεράστιο κενό που ακούει στο όνομα του ΝΙΚΟΥ ΤΣΑΚΑΛΗ. Φυσικά υπάρχουν και δυο από την αντιπολίτευση Γεροκωστόπουλος και Σερεπίσου
Μην ξεχνάμε πως η Πάλαιρος έχει ένα πολύ καλό τοπικό συμβούλιο και έναν νεαρό με πολύ όρεξη πρόεδρο τον Δημήτρη Στάχτιαρη που όλοι μαζί με τον Νίκο Τσακάλη είχαν βάλει σε τροχιά ανάπτυξης την Πάλαιρο.  
Με την πάροδο του χρόνου ελπίζουμε να ξεπεραστεί το σοκ που δέχθηκαν όλοι, ο Δήμος πρέπει να λειτουργήσει ξανά και να σταθούν όλοι στο ύψος τους γιατί η οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα, έχει περικυκλώσει και το Δήμο μας και όσο γρηγορότερα ξεπεραστεί το σοκ που δέχθηκε, τόσο καλύτερα θα είναι. 
Όσον αφορά την αντιδημαρχία δεν φαίνεται να είναι και στις άμεσες προτεραιότητες του Αποστολάκη μιας και τα έργα της Παλαίρου έχουν δρομολογηθεί με τον αείμνηστο Νίκο Τσακάλη. 
Παρόλα αυτά όμως αυτές τις μέρες μπορεί να ορίσει και αντιδήμαρχο και δεν ξέρουμε αν ο θάνατος του καλού συνεργάτη τον κάνει θα επιφέρει αλλαγές γενικότερα και λίγο νωρίτερα από το καθορισμένο. 
Φυσικά θα αλλάξουν και τα πλάνα του Αποστολάκη και θα πρέπει  και ο ίδιος να ξεπεράσει το χτύπημα που δέχθηκε αφού έχασε έναν από τους καλύτερους φίλους του, αλλά και καλό συνεργάτη την ώρα του καθήκοντος.
"Ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται" 
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ. ΚΟΥΤΙΒΗΣ 
google page rank