Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

«Άγρια Σκηνικό»στη Βόνιτσα – Έπεσαν πυροβολισμοί,βρέθηκαν ναρκωτικά,παράνομα όπλα

Μήνυση στο Α.Τ Βόνιτσας υπέβαλε ένας 45χρονος άνδρας από την περιοχή της Βόνιτσας κατά ενός συνομηλίκου του και ενός 39χρονου, αδέλφια μεταξύ τους. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει τα δύο αδέλφια ήρθαν σε επικοινωνία με τον 45χρονο τα ξημερώματα της Δευτέρας και τον απείλησαν. Λίγες ώρες αργότερα, το μεσημέρι, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο 45χρονος που υπέβαλε μήνυση, συναντήθηκε στο Μοναστηράκι Βόνιτσας με τον ένα εκ των δύο αδελφών και ο τελευταίες τον απείλησε με όπλο, ενώ πυροβόλησε και τρείς φορές στον αέρα για εκφοβισμό.
Η Αστυνομία εν συνεχεία πραγματοποίησε νομότυπη έρευνα στα σπίτια των δύο αδελφών. Στο σπίτι του 39χρονου εντοπίστηκαν 1 βαλλίστρα με 4 βέλη 16cm, 1 παράνομο κυνηγητικό όπλο, 1 φυσίγγιο και 11 κάλυκες από το ίδιο όπλο, 400 γραμμάρια κατεργασμένου καπνού, 1 δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 2 μέτρων, 14 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης σε μεταλλική συσκευασία, 4 φιαλίδια σπόρων κάνναβης και 1 μεταλλικό τρίφτη κάνναβης.
Ο 39χρονος συνελήφθη από τους άνδρες του Α.Τ Βόνιτσας κα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λευκάδας, ενώ ο αδελφός του αναζητείται.
Κων/νος Χονδρός
sinidisi
agriniotimes
google page rank