Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Δηλώστε συμμετοχή στο 7ο Agro Quality Φεστιβάλ, παράλληλα με το 4o Φεστιβάλ Γάλακτος και Τυριού στην Αθήνα

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προτίθεται να συμμετέχει με δικό της περίπτερο στο 7ο Agro Quality Φεστιβάλ που πραγματοποιείται στις 14, 15 και 16 Οκτωβρίου 2016 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά Αττικής.
Παράλληλα με το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί και το 4o Φεστιβάλ Γάλακτος και Τυριού.
«Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική την συμμετοχή της Περιφέρειας μας διότι αποτελεί την μεγαλύτερη συνάντηση για την ανάδειξη των αγροτικών προϊόντων. Γίνεται προβολή των καλαθιών των Περιφερειών, και των παραδοσιακών προϊόντων των περιοχών και παράλληλα πραγματοποιούνται πολλές εκδηλώσεις για την ανάδειξη των ΠΟΠ , ΠΓΕ και γενικότερα των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της Ελλάδας» σημειώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Μπράμος συμπληρώνοντας: «Παράλληλα συνδέονται τα εμβληματικά προϊόντα με τον γαστρονομικό τουριστικό προορισμό, γεγονός απαραίτητο για την τουριστική ανάδειξη της περιοχής της Δυτικής Ελλάδας. Αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για την ταυτόχρονη προβολή των προγραμμάτων της Π.Δ.Ε (Ηλεκτρονικό καλάθι, κ.α.) και των ποιοτικών  προϊόντων της».

Παρακαλούνται όσοι παραγωγοί διαθέτουν αξιόλογα τυποποιημένα προϊόντα και επιθυμούν να τα προβάλλουν στο Περίπτερο της Περιφέρειας ή/και να διαθέσουν τα προϊόντα τους στους επισκέπτες (κέρασμα στο χώρο του Περιπτέρου) να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 2613613216 έως και την επόμενη Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου.
Επισημαίνουμε ότι δεν θα πραγματοποιείται πώληση προϊόντων στο Περίπτερο.

google page rank