Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Εκδόθηκαν οι καταστάσεις πληρωμής της Δράσης αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων" για το 2013

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (Δ.Α.Ο.Κ.) Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς ότι εκδόθηκαν οι αναλυτικές ονομαστικές καταστάσεις πληρωμής της Δράσης 3.1 Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων για το έτος εφαρμογής 2013 και αναρτήθηκαν στον Πίνακα Ανακοινώσεων της Υπηρεσίας.
Για τη συγκεκριμένη δράση υπολογίστηκε το ποσό ενίσχυσης των 367.415,72 ευρώ για 28 δικαιούχους παραγωγούς...
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ένσταση κατά των αναλυτικών καταστάσεων πληρωμής εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης, δηλαδή από 20 Σεπτεμβρίου 2016 έως και 26 Σεπτεμβρίου 2016. Οι ενστάσεις υποβάλλονται στην έδρα της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας (Διοικητήριο - Μεσολόγγι, Τ.Κ. 30200, Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής, τηλέφωνο επικοινωνίας 2631361150).
Επισημαίνεται ότι οι ενστάσεις (πάνω στις οποίες αναγράφεται υποχρεωτικά η Δράση) πρέπει να είναι απόλυτα δικαιολογημένες, τεκμηριωμένες, σαφείς και να επισυνάπτονται όλα τα δικαιολογητικά, που θα βοηθήσουν την Επιτροπή ενστάσεων στην εξέτασή τους, καθώς δεν θα υπάρχει δυνατότητα συμπλήρωσης νέων δικαιολογητικών σε μεταγενέστερο χρόνο.
google page rank