Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Είναι ο Αμβρακικός Κόλπος Μαγικός;

Με σύνθημα Αμβρακικός… ο Μαγικός, ο Δήμος Νικολάου Σκουφά διοργάνωσε τριήμερο εκδηλώσεων από 15 – 18 Σεπτεμβρίου 2016 στην Κόπραινα.
Οι εκδηλώσεις περιελάμβαναν προβολή ντοκιμαντέρ, έκθεση προϊόντων επιχειρήσεων & επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον Αμβρακικό. Γιορτή ψαριού Ψήσιμο και δωρεάν διανομή ψαριών που ζουν και αναπαράγονται στον Αμβρακικό
Η εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με συναυλία όπου συμμετείχαν οι: Διονύση Τσακνή, Σταμάτη Χατζηευσταθίου, Αργυρώ Καπαρού, Γιώργο Καραλανίδη και το Μουσικό Σχολείο Άρτας.
Συνδιοργανωτές των τριήμερων εκδηλώσεων ήταν η Περιφέρεια Ηπείρου – ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ΑΜΒΡΑΚΙΑ- Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ν. Σκουφά – Περιβαλλοντικό Κέντρο Κόπραινας – Π.Ε.Δ. Ηπείρου.
Σκοπός των εκδηλώσεων είναι ο Αμβρακικός Κόλπος να γίνει πόλος έλξης τουριστικής Ανάπτυξης.
Φτάνουν όμως μόνο αυτές οι εκδηλώσεις, να αναδείξουν την πραγματική εικόνα του Αμβρακικού;
Είναι σίγουρο πως μόνο αυτές οι δράσεις δεν είναι αρκετές. Θα πρέπει να υπάρξει αφύπνιση και των υπόλοιπων όμορων δήμων, φορέων και περιφερειών, ώστε αυτός ο επίγειος παράδεισος με τις κατάλληλες ενέργειες, να πάρει τη θέση που του αξίζει.

                
             Ο Αμβρακικός δεν είναι μια άψυχη έκταση. Είναι ένας μαγευτικός τόπος γεμάτος οξυγόνο, ζωή, ανάσα και με τεράστια περιβαλλοντική αξία.
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:


















google page rank