Ετικέτες

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ: ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΔΕΩΝΟΣ: Έγινε ο Αγιασμός και τα εγκαίνια στο γήπεδο

15/10/2017
Την ημέρα εκείνη αγωνίσθηκε η ομάδα του Αετού με την ομάδα της Κατούνας μετά τα εγκαίνια. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ Ο ΑΕΤΟΣ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΟΥΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ 
Όπως δεν έχουν ομάδα σε κατηγορία και όλα τα χωριά της Ενότητας Μεδεώνος, Τρύφου, Κωνωπίνα, Αετός, Κομποτή, Αγιος Νικόλαος και Κατούνα.

Μήπως ήρθε η ώρα να ενωθούν και να φτιάξουν μια ομάδα. 


Στο σαλόνι της από σήμερα η Μεδεών Κατούνας, έγιναν σήμερα 15/10/2017 τα εγκαίνια και ο αγιασμός στο γήπεδο από τον Αρχιμανδρίτη Πατήρ Νεκτάριο Τριάντη τον εφημέριο της Κατούνας Πατήρ Νικόλαο Μακρυπούλια και τον Πατήρ Χρυσόστομο Κελεπούρη

Η τελετή ξεκίνησε αφού έκοψε την κορδέλα ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Γεώργιος Αποστολάκης με τον Πατήρ Νεκτάριο Τριάντη και τον πρόεδρο της ομάδας Κολύδα Βασίλειο και τον πρώην πρόεδρο Στραβοκέφαλο Χρήστο που εργάστηκε τόσο γιαυτό, όπως και τον πρόεδρο της Κατούνας Καφρίτσα Θωμά.
Στην μεγάλη γιορτή του αθλητισμού έδωσαν το παρών πλήθος κόσμου που αυτή την στιγμή παρακολουθούν τον πρώτο αγώνα Κατούνα -Αετός σε φυσικό χλοοτάπητα ένα όνειρο πολλών ετών για την περιοχή μας που έγινε πραγματικότητα σήμερα 15/10/2017.
Στο σαλόνι της από σήμερα η Μεδεών Κατούνας, έγιναν σήμερα 15/10/2017 τα εγκαίνια και ο αγιασμός στο γήπεδο από τον Αρχιμανδρίτη Πατήρ Νεκτάριο Τριάντη τον εφημέριο της Κατούνας Πατήρ Νικόλαο Μακρυπούλια και τον Πατήρ Χρυσόστομο Κελεπούρη.
Η τελετή ξεκίνησε αφού έκοψε την κορδέλα ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Γεώργιος Αποστολάκης με τον Πατήρ Νεκτάριο Τριάντη, τον πρόεδρο της ομάδας Κολύδα Βασίλειο και τον πρώην πρόεδρο Στραβοκέφαλο Χρήστο που εργάστηκε τόσο γι’ αυτό, όπως και τον πρόεδρο της Κατούνας Καφρίτσα Θωμά.
Στην μεγάλη γιορτή του αθλητισμού έδωσαν το παρών πλήθος κόσμου που παρακολούθησαν τον πρώτο αγώνα Κατούνα -Αετός σε φυσικό χλοοτάπητα, ένα όνειρο πολλών ετών για την περιοχή μας που έγινε πραγματικότητα σήμερα 15/10/2017.
Με το τέλος του Αγιασμού πήρε το λόγο ο Δήμαρχος Γιώργος Αποστολάκης ο οποίος είπε: υλοποιήσαμε την υπόσχεσή μας και σήμερα το γήπεδο έχει φυσικό χοοτάπητα και θέλει να συνεχιστεί η προσπάθεια όλων για την προστασία και την συντήρηση του.  Η νεολαία και ο Αθλητισμός είναι ο στόχος μας δίνουμε τόπο στα νιάτα.  
Ο δήμαρχος Γιώργος Αποστολάκης έδωσε ευχές για την ομάδα και ευχαρίστησε όλους όσους συντέλεσαν για την κατασκευή του γηπέδου και εξήρε την προσπάθεια του Χρήστου Στραβοκέφαλου που ήταν πρόεδρος της ομάδας όταν ξεκίνησαν οι εργασίες. Ευχαρίστησε το Δ.Σ. της Μεδεών Κατούνας και τους εργαζόμενους του δήμου.  
Ευχαρίστησε ολόκληρη την δημοτική ομάδα συμπολίτευση και αντιπολίτευση όπως και τον πρόεδρο της Κατούνας Θωμά Καφρίτσα επίσης ευχαρίστησε την εταιρεία και τον Γιώργο Τρουμπούκη για την συμβολή τους. Ευχαρίστησε την Αθηνά Καρέλου, η οποία για κοινωνικούς λόγους απουσίαζε για την εκδήλωση.
Στην αθλητική γιορτή στο γήπεδο της Κατούνας παραβρέθηκαν: ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Στούπας Θεόδωρος, ο Αντιδήμαρχος Προδρομίτης Σωτήρης, η Αντιδήμαρχος Πανταζή Παναγιώτα, ο πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας Παντελής Αποστολάκης ενώ από την αντιπολίτευση έλαβαν μέρος στην εκδήλωση ο δημοτικός σύμβουλος και παλιός ποδοσφαιριστής Καραμάνης Θωμάς, οι πρόεδροι της Κωνωπίνας, Τίγκας Χρήστος και Αετού, Γιώργος Ντέμος, Κομποτής Τάκης Μπαρκάς.
Επίσης μια μεγάλη μορφή του ποδοσφαίρου μας και παλιός ποδοσφαιριστής και προπονητής Κώστας Σκουλικαρίτης.
Ανάμεσα στον κόσμο που παρακολουθούσε ήταν και ο αρχηγός της  Αντιπολίτευσης δημοτικός σύμβουλος  Φερεντίνος Ευθύμιος, όπως και Σαλοδημήτρης Παναγιώτης και η Αφροδίτη Φραγκογιάννη Μπουμπούλη.   

  ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ - ΑΕΤΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 2-0
Πλήθος κόσμου παρακολούθησε ένα όμορφο παιχνίδι, σε ένα γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα που πριν τον αγώνα έγιναν τα εγκαίνια και ο αγιασμός. 
Με δύο γκολ του Μπρούμου στο 45 και στο 70, η Κατούνα επικράτησε της ομάδας του Αετού στην πρεμιέρα στην έδρα της για το πρωτάθλημα στην Β ΕΠΣΝΑ γ ομίλου.
Αξίζει να σημειώσουμε πως η Κατούνα έχασε και πέναλτυ με τον Μπύρο. 
Μεδεών Κατούνας: Σακκάς, Μπακαδημας, Μαυρομμάτης Δ, Παπαβασιλείου, Μπουμπούλης, Σαμαντας Ν, Μπρούμος, Βαϊνας, Μπύρος,    Πατούλας, Γεροχρήστος,
Προπονητής: Χανδάκις Κωνσταντίνος 
Αετός Ξηρομέρου: Ζαρκαδουλας κ., Ντεμος Γ., Γραβανης Ι, Ζαρκαδουλας Ευστρ., Γεωργουσης Δημ, Μπαλαφας Κ, Αναγνωστελος Ι, Μπακας Π,  Κούκιος Β., Καρελης Δημ, Μπαρμπακης φ. 
Προπονητής Γεωργούσης Κώστας


ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ