Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Περιφερειακές εκλογές: υποψήφιος με τον Ν.Φαρμάκη ο βιολόγος-ιχθυολόγος Σταύρος Λαϊνάς

Oι επίσημες ανακοινώσεις αργούν ακόμη αλλά οι δημοσιογραφικές πληροφορίες συγκλίνουν πως ο συνδυασμός «Όλα από την Αρχή» του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη θα παρουσιάσει ένα δυνατό και αξιόμαχο ψηφοδέλτιο.
Σε αυτό αναμένεται να συμμετάσχει και ο βιολόγος-ιχθυολόγος Σταύρος Λαϊνάς.
Ο Σταύρος Λαϊνάς δραστηριοποιείται στο χώρο του πρωτογενή τομέα από το 2002 διατηρώντας γραφείο περιβαλλοντικών μελετών στο κέντρο του Αγρινίου.
Ασχολείται με την εκπόνηση περιβαλλοντικών –αλιευτικών μελετών καθώς επίσης με την αδειοδότηση κτηνοτροφικών μονάδων σε ολόκληρο τον νομό Αιτωλοακαρνανίας .
Κατέχει πτυχίο μελετητικό κατηγορίας 26 και 27 του ΥΠΕΧΩΔΕ και είναι μέλος του ΓΕΩΤΕΕ και της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων. Διετέλεσε διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ΙΧΘΥΚΑ του Υπουργείου Ανάπτυξης.
Υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του ΤΕΙ Μεσολογγίου και ενεργό μέλος της ΔΑΠ του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι εξάλλου μέλος του μητρώου στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.
Με την εμπειρία του στοχεύει να προσφέρει τα μέγιστα στην επίτευξη του σκοπού που είναι η αναβάθμιση της περιφέρειας και του βιοτικού επιπέδου των πολιτών. «Η Δυτική Ελλάδα και ιδιαίτερα η Αιτωλοακαρνανία έχει ανάγκη από έργα και όχι από λόγια», λέει χαρακτηριστικά.
www.agrinionews.gr
google page rank