Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Ο Θοδωρής Πωγωνιώτης θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του Υποψηφίου Δημάρχου Ακτίου -Βόνιτσας ΑΘανασίου Κασόλα

Ο Θοδωρής με καταγωγή από την Πογωνιά είναι παντρεμένος με την Σερεπίσου Χριστίνα σημερινή δημοτική σύμβουλο του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. 
Ο Θοδωρής Πωγωνιώτης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας Αθανάσιου Κασόλα. 

Η ανακοίνωση του αναφέρει τα παρακάτω: 
Με αφορμή την επικείμενη υποψηφιότητα μου στις δημοτικές εκλογές στο συνδυασμό όπου επικεφαλής έχει τεθεί ο Αθανάσιος Κασόλας, θα ήθελα να αναφερθώ στους λόγους οι οποίοι με οδήγησαν να λάβω την απόφαση αυτή. Έχουμε την τύχη και την χαρά να είμαστε δημότες ενός τόπου ο οποίος διαθέτει όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα εκείνα πού απαιτούνται προκειμένου να φέρουν την ανάπτυξη και την ευημερία στην ευρύτερη περιοχή.
Είμαι πεπεισμένος πώς τα δύο βασικότερα πεδία δράσης μας θα πρέπει να είναι αφενός ο τουρισμός και αφετέρου ο πρωτογενής τομέας όπου δυστυχώς την τελευταία πενταετία έχουν μείνει πίσω. 
Παράλληλα όμως χρειάζεται να αναπτύξουμε δράσεις σε θέματα πού σχετίζονται με το περιβάλλον τον πολιτισμό την αλληλεγγύη αλλά και φιλοζωικά θέματα , θεωρώ πώς για όλα τα παραπάνω ζητήματα υπάρχει άπλετος χώρος για να ενεργήσουμε και απαιτείτε να γίνει άμεσα. 
Δεσμεύομαι είτε εκλεγώ είτε όχι ότι θα κάνω ότι είναι ανθρώπινος δυνατό έτσι ώστε να βελτιώσω την καθημερινότητα μας και να ανεβάσω το βιοτικό επίπεδο των δημοτών μας . 
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ των προτέρων όλους και όλες όσοι με ενθαρρύνετε να συνεχίσω υποσχόμενος να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης και των προσδοκιών σας.
google page rank