Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Βόνιτσας στο ποντιακό στον Άγιο Νικόλαο

Κάθε χρόνο ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών διοργανώνει την ετήσια χοροεσπερίδα του, φέτος την διοργάνωσε όπως και το 2018 στο «Ποντιακό» του Αγίου Νικολάου Βόνιτσας όπου είχε μεγάλη συμμετοχή και κέφι. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου του Συλλόγου κ. Ευθύμιου Μυλωνίδη. Στην συνέχεια πολύ καλό φαγητό, κέφι, γλέντι, χορός μέχρι τις πρωινές ώρες με την πολύ καλή ορχήστρα. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειακός διευθυντής Κώστα Γιαννόπουλος, ο διευθυντής εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας Χρήστος Κολοβός ο υποδιευθυντής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Μίλτος Ζαμπάρας. 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Γεώργιος Αποστολάκης, ο αντιδήμαρχος Πάντας Νικόλαος, ο πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας Αποστολάκης Παντελής, η Δημοτικοί Σύμβουλοι Πανταζή Παναγιώτα, Λιάπης Νικόλαος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος Κασόλας Αθανάσιος, και ο πρόεδρος της Βόνιτσας Χασακής Χρήστος. Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτριος Μασούρας, και ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων δημοτικού σχολείου Ζαφειρούλης Κώστας.

           






























google page rank