Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Προσφορά Ζωής από την ΠΑΝΣΥ

Ο Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών ΠΑΝ.ΣΥ, στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία της ΠΑΝ.ΣΥ στην Αθήνα, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 από τις 09:30 έως τις 13:30 με τη συνεργασία του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ.
Αρκετοί συμπατριώτες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έσπευσαν να προσφέρουν το πολυτιμότερο αγαθό για τη ζωή και την ελπίδα. Είναι πολύ συγκινητικό να προσφέρεις αυτό που μπορείς σε κάποιους που το χρειάζονται σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής τους.
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους συμπατριώτες που ήρθαν και πρόσφεραν αίμα, τους ευχόμαστε να είναι πάντα υγιείς και ευτυχισμένοι στη ζωή τους. Με την ενέργεια τους απέδειξαν ότι υπάρχει ελπίδα και ο ανθρωπισμός δεν έχει εξαλειφθεί.
Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, με περισσότερη ενημέρωση για ευαισθητοποίηση , ώστε να δημιουργήσουμε όλο και περισσότερο απόθεμα αίματος για να είμαστε σε θέση να συμπαρασταθούμε στα μέλη μας και σε κάθε Αιτωλοακαρνάνα, στις πολύ δύσκολες στιγμές, που όλοι απευχόμαστε.
Η συμβολή όλων των αιμοδοτών και μη, είναι απολύτως απαραίτητη, γιατί η ζωή είναι δώρο και οφείλουμε να το προσφέρουμε απλόχερα.
Ευχαριστούμε τον διοικητή του νοσοκομείου κο Γιώργο Δενδραμή και το ακούραστο, ευγενικό και με χαμόγελο προσωπικό της μονάδας αιμοδοσίας του νοσοκομείου Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ για την πολύ καλή συνεργασία. 

Σας ευχαριστούμε 

Για Το Κ.Σ. της ΠΑΝ.ΣΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΗΣ            ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΥ
google page rank