Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Επιτυχημένη η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου ( Ο.Π.ΣΥ.Ξ.) φωτο


Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων στον Ο.Τ.Ε. – Πλατεία Βικτωρίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2019, ώρα 11:00, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου. 
Τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας είχαν φροντίσει με κάθε λεπτομέρεια την οργάνωση της εκδήλωσης, αποδείχθηκαν άριστοι οικοδεσπότες και έδωσαν την ευκαιρία σε όλους τους παρισταμένους Ξηρομερίτες και φίλους να αισθανθούν σε οικείο περιβάλλον.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δημήτρη Στεργίου, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους εκ μέρους του Κεντρικού Συμβουλίου για την παρουσία τους στην εκδήλωση, ευχήθηκε να έχουμε μια χρονιά μευγεία και δύναμη και μια χρονιά ελπίδας, αλληλεγγύης και προοπτικής, με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα και μια χρονιά καλύτερη, για τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Ξηρομέρου και της Αιτωλοακαρνανίας γενικότερα.
Ακολούθησε παρουσίαση βίντεο με θέμα τη 
Ξηρομερίτικη ζωή.
Στη συνέχεια ο Πρωθιερέας του Ιερού ναού Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά Βασίλειος Πόπης, ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και τα μέλη του Κ.Σ. την έκοψαν και την μοίρασαν σε όλους τους Συλλόγους μέλη της Ομοσπονδίας καθώς και σε όλους τους παρευρισκόμενους.
Να σημειώσουμε ότι το φλουρί της πίτας έπεσε στο Μπαμπίνη ΙΝ






































































































































































































































































































Μπαμπίνη ΙΝ
google page rank