Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΡΙΟΥ: Τρεις νεκρές γυναίκες στα αυτοκίνητά τους… και ο Πατρινός ιατροδικαστής!

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι ο ιατροδικαστής Πατρών Ανδρέας Γκότσης, ο οποίος εξέτασε τη σορό της άτυχης βιολόγου, της 35χρονης που έπεσε στο φράγμα Στράτου είναι ο ίδιος άνθρωπος που είχε διενεργήσει νεκροτομή στο άψυχο σώμα τόσο της αδικοχαμένης Μαίρης Ιατρού όσο και της Ειρήνης Λαγούδη!
Τα ίχνη της 36χρονης αισθητικού Μαίρης Ιατρού αγνοούνταν επί 12 μέρες, τον Απρίλιο του 2017, ώσπου βρέθηκε νεκρή στη θέση του οδηγού του αυτοκινήτου της στον βυθό του Αμβρακικού Κόλπου.
Η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη χάθηκε ανήμερα των Θεοφανίων, στις 6 Ιανουαρίου του 2018, και δύο μέρες αργότερα το πτώμα της βρέθηκε μισοκαμένο μέσα στο αυτοκίνητό της, στην παραλία Φωτμού της Τριχωνίδας. Το ανατριχιαστικό είναι ότι και οι τρεις γυναίκες βρήκαν φρικτό θάνατο μέσα στα αυτοκίνητά τους σε διαφορετικές περιοχές του νομού Αιτωλοακαρνανίας, ενώ οι συνθήκες καλύπτονται από ένα πυκνό πέπλο μυστηρίου!
Όσον αφορά την εξέταση που διενήργησε ο έμπειρος ιατροδικαστής στην 35χρονη Μαρία Γιωτοπούλουαπό το Αγρίνιο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ως αιτία θανάτου θεωρείται ο πνιγμός.
Παράλληλα, ο κ. Γκότσης φέρεται ότι βρήκε μώλωπες στο κορμί της άτυχης βιολόγου, αλλά απέκλεισε το σενάριο εγκληματικής ενέργειας. Ωστόσο, φως στα αίτια του θανάτου της αναμένεται να ρίξουν οι τοξικολογικές και οι ιστολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα βγουν τις επόμενες μέρες.
Υπάρχουν αρκετά «θολά» σημεία γύρω από την υπόθεση, τα οποία θα πρέπει να διευκρινιστούν. Είναι περίεργο, για παράδειγμα, ότι στο σημείο της πτώσης δεν βρέθηκε κάποιο ίχνος φρεναρίσματος. Οπως εκτιμούν οι Αρχές, το μαύρο Ford στο οποίο επέβαινε η άτυχη γυναίκα έπεσε με ταχύτητα στον γκρεμό από ύψος 110 μέτρων. Το πιθανότερο θα ήταν να μην είχε την παραμικρή γρατσουνιά όταν ανασύρθηκε από τον βυθό της λίμνης. Αντίθετα, όσοι το είδαν διαπίστωσαν ότι ήταν πολύ χτυπημένο!
Αλλο ερώτημα είναι γιατί το όχημα προσέκρουσε με την πλευρά του συνοδηγού στο πρώτο από τα τρία βραχώδη διαζώματα του γκρεμού; Αν, όντως η 35χρονη δεν πάτησε φρένο και το αυτοκίνητο βούτηξε με ταχύτητα στο κενό, θα έπρεπε να πέσει κατευθείαν στη λίμνη. Το μοιραίο Ford έχει μεταφερθεί στην Ασφάλεια Αγρινίου και αναμένεται να εξεταστεί από πραγματογνώμονα.
Την ίδια ώρα η οικογένεια και όσοι γνώριζαν την όμορφη Μαρία αποκλείουν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. «Δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε κακό στον εαυτό της. Ηταν ένα χαρούμενο πλάσμα, μια καταπληκτική κοπέλα με φιλοζωική δράση. Δίδασκε στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, περιποιούνταν ιδιαίτερα τον εαυτό της και είχε βαθιά πίστη στον Θεό» αναφέρουν χαρακτηριστικά συγγενείς της 35χρονης, προσθέτοντας πως ήταν ευτυχισμένη στον γάμο της.

dete.gr
http://sinidisi.gr
google page rank