Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Αποχωρεί από το ραδιόφωνο του news247 ο Αιτ/νας Βασίλης Σκουρής;

Ήταν από τα πρότζεκτ που ξεκίνησαν με μεγάλες φιλοδοξίες ωστόσο δεν επαληθεύτηκαν.
Το ενημερωτικό ραδιόφωνο της 24media, news247 με όπλο το ισχυρό brand name του ομίλου επιθυμούσε να θέσει νέα δεδομένα στη ραδιοφωνική αγορά. Ωστόσο δεν τα κατάφερε να αποτέλεσμα να αποχωρήσουν βασικά στελέχη αλλά και ο πρώτος διευθυντής του σταθμού Κώστα Αρβανίτης.
Τη θέση του τελευταίου πήρε ο Βασίλης Σκουρής, δημοσιογράφος με μεγάλη εμπειρία στο Real Group. Όπως φαίνεται όμως ούτε ο έμπειρος δημοσιογράφος θα μακροημερεύσει αφού όπως αναφέρει το ένθετο «Secret» των Παραπολιτικών ο Βασίλης Σκουρής θα αποχωρήσει από το ραδιόφωνο.
Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα αιτία είναι οι κινήσεις ιδιοκτήτη του σταθμού Δημήτρη Μάρη.
Ο δημοσιογράφος είτε διαφωνούσε είτε δεν είχε ενημερωθεί καθόλου για τις αλλαγές στο πρόγραμμα του σταθμού. Αυτό είχε όπως φαίνεται ως αποτέλεσμα να ραγίσει το γυαλί για τις δύο πλευρές.
Σε ότι αφορά τις αλλαγές στο πρόγραμμα, εκτός τέθηκαν ο Βασίλης Κουφόπουλος και η Ζηνοβία Σαπουνά. Η τελευταία θα συνεχίσει να εργάζεται στη σύνταξη ειδήσεων. Από εκεί και πέρα επεκτείνεται κατά μία ώρα η εκπομπή των Αντώνη Φουρλή σε Στέλλας Γκαντώνα.

Σε περίπτωση αποχώρησης του Βασίλη Σκουρή τη θέση του στη ζώνη 10-12 το μεσημέρι θα πάρει κατά πάσα πιθανότητα η Έλλη Τριανταφύλλου. Τέλος στη ζώνη 12-2 το μεσημέρι προορίζονται οι Μάνος Χωριανόπουλος και Γιώργος Καρελιάς.

dailymedia.gr
http://www.agriniotimes.gr
google page rank