Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι για το Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας Αιτωλοακαρνανίας

Ξεκαθάρισε το τοπίο για τις υποψηφιότητες, όσον αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας. Έχουν κάνει επίσημες ανακοινώσεις τέσσερα ονόματα ως υποψήφιοι Δήμαρχοι συνδυασμών που κατεβαίνουν διεκδικώντας τον Μάιο την ψήφο μας, ήδη εδώ και μέρες έχει ξεκινήσει το κυνήγι υποψηφίων δημοτικών συμβούλων σε κάθε συνδυασμό. 



Αξίζει να αναφέρουμε πως το προεκλογικό κλίμα είναι πολύ χαμηλών τόνων μέχρι στιγμής και ο κόσμος δεν ασχολείται, πάρα μόνον οι ενδιαφερόμενοι, ίσως θεωρούν πως η τύχη ενός τόπου δεν είναι θέμα της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά της Περιφέρειας και της κεντρικής εξουσίας. Σπουδαίο ρόλο όμως φυσικά σε όλα αυτά παίζει ο κάθε Δήμαρχος με το Δημοτικό Συμβούλιο που εκτός από την θέληση και το μεράκι, πρέπει  να έχει την γνώση, την εμπειρία αλλά και τις δημόσιες σχέσεις στην κάθε κεντρική εξουσία. 



Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι είναι: 


- Ο Αθανάσιος Κασόλας με καταγωγή από το Μοναστηράκι, 38 ετών, πτυχιούχος ΤΕΙ Πάτρας Πολιτικών Μηχανικών με μεταπτυχιακό στην διαχείριση αποβλήτων και φοιτά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου Πολιτικός Μηχανικός. Διατηρεί Τεχνικό γραφείο στην Βόνιτσα. Σήμερα είναι ένας από τους Δημοτικούς Συμβούλους της Αντιπολίτευσης του συνδυασμού ανοιχτός Δήμος με επικεφαλής το Θύμιο Φερεντίνο. 





-Ο Δημήτριος Μασούρας από την Βόνιτσα 36 ετών παντρεμένος με δυο παιδιά δικηγόρος παρ’ Αρείου Πάγου, με δικηγορικό γραφείο στην Βόνιτσα στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Πολίτες σε δράση με επικεφαλής τον Νίκο Λιάπη. 





- Ο Νώντας Μωραΐτης μετά την παραίτηση του Γιώργου Αμαργιανού, είναι 30 χρονών, παντρεμένος και έχει ένα γιο. Μεγάλωσε στο Θύρρειο και τελείωσε το Ενιαίο Λύκειο Βόνιτσας. Σπούδασε οικονομολόγος στο τμήμα Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας στο ΑΤΕΙ Λάρισας. Τώρα είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο πρόγραμμα σπουδών «Διαχείριση Τεχνικών Έργων» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Εργάστηκε στο κατασκευαστικό κλάδο σε τεχνικές εταιρείες σε Αθήνα και Λευκάδα. Τώρα εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος με σύμβαση στο Δήμο Λευκάδας. 





-Ο Γεώργιος Αποστολάκης νυν Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας, είναι 58 ετών, με καταγωγή από την Βόνιτσα, παντρεμένος με δύο παιδιά και έχει διατελέσει 3 τετραετίες Δήμαρχος,(2 του Ανακτορίου και μια του Ακτίου Βόνιτσας 4 χρόνια δημοτικός Σύμβουλος (Ανακτορίου) και 4 αρχηγός αντιπολίτευσης(Ακτίου-Βόνιτσας) και εργάζεται στο υπουργείο οικονομικών Δ.Ο.Υ. Βόνιτσας. 




Από μας καλή επιτυχία σε όλους και ευχόμαστε να γίνει μια εκλογική αναμέτρηση επιπέδου και να κερδίσει ο καλύτερος.


Ευάγγελος Κουτιβής 
google page rank