Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Χρ.Μπόκας : Ο Μάχιμος Διοικητής Παραμένει Και Οι Αλλαγές Στη Π.Υ Αγρινίου

Με απόφαση του αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος, καθήκοντα Διοικητή στη Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου θα αναλάβει ο Αντιπύραρχος Στυλιανός Φούκας ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα βρεθεί στη νέα του θέση το Μάρτιο του 2019.
 Ο Επιπυραγός Ευστράτιος Πετράκης, ο μέχρι πρότινος διοικητής της Π.Υ Αγρινίου. επανέρχεται σε παλαιότερη θέση, αυτή του υποδιοικητή της Π.Υ Αγρινίου αν και έχει εκπληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα καθήκοντα του διοικητή και έχει αποκτήσει αρκετή εμπειρία και το έργο του είναι αξιολογότατο.

Στις υπόλοιπες υπηρεσίες της Αιτωλοακαρνανίας δεν έγιναν αλλαγές ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι παραμένει Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Αιτωλοακαρνανίας ο Χριστόφορος Μπόκας. 
 Όσοι γνωρίζουν καλά τον Χριστόφορο Μπόκα λένε ότι είναι άξιος επαίνων, μιας και η δράση του στην κατάσβεση των πυρκαγιών είναι κάτι περισσότερο από ενεργή και μάχιμη ενώ με επιτυχία συντονίζει εδώ και χρόνια, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τη Πυροσβεστική δύναμη του νομού, ενώ κανείς δεν ξεχνά ότι στις τελευταίες πλημμύρες το έργο του, όσο και του κ.Πετράκη ήταν επιτυχημένο και κατάφεραν να μην χαθούν ανθρώπινες ζωές!
www.agriniosite.gr
google page rank