Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Παρουσία Σαμαρά η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Λευκάδας- Ομιλητής ο Καραγκούνης

Η χθεσινή εορταστική εκδήλωση της ΝΟΔΕ Λευκάδας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και είχε καθαρά προεκλογικό χαρακτήρα για τη στήριξη και στην υποψήφια περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα.

Επίτιμος προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Καραγκούνης και εξέχουσα σημασία είχε η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
Παρόντες ήταν ακόμα οι βουλευτές Στέργιος Γιαννάκης του Νομού Πρέβεζας και Γιώργος Στύλιος του Νομού Άρτας, καθώς και η υποψήφια Περιφερειάρχης κ. Ρόδη Κράτσα.
Οικοδεσπότες ήταν ο βουλευτής Λευκάδας κ. Θανάσης Καββαδάς, πρώην βουλευτές και όλα τα κομματικά στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Καραγκούνης ευχαρίστησε θερμά τον Αντώνη Σαμαρά για την παρουσία του στην κοπή της πίτας της Νοδε Λευκάδας και τον χαρακτήρισε ως τον πρωθυπουργό που κράτησε την Ελλάδα ορθια και ζωντανη, που κράτησε την παραταξη ορθια και ισχυρη.
Τόνισε ότι η Ελλάδα περνάει πέτρινα χρόνια από τότε που η κυβέρνηση πρώτη φορά Αριστερά ήρθε στην εξουσία. Και αυτό γιατί η χώρα έχασε πάνω από το 25% του ΑΕΠ, η ανεργία των νέων ξεπερνάει το 50% και πάνω από μισό εκατομμύριο από τα πιο προικισμένα παιδιά μας έφυγαν για να αναζητήσουν καλύτερη τύχη αλλού χωρίς να έχουν κίνητρο να ξανά γυρίσουν.
Συγκεκριμένα ανέφερε:
“Την ίδια ώρα που ένα εκατομμύριο μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν κλείσει και έχουμε συντάξεις Κατρούγκαλου όπου μια χήρα που μένει μόνη και αβοήθητη, παίρνει 150 ευρώ ενώ οι υπόλοιποι φθάνουν δεν φθάνουν τα τριακόσια και τετρακόσια ευρώ.
Η Ελλάδα πρώτη φορά Αριστερά είναι η Ελλάδα που μόνη στον κόσμο, ούτε καν οι Αφρικανικές χώρες δεν το έχουνε, έχει κεφαλαιακούς ελέγχους και που η μεσαία τάξη έχει καταστραφεί. Στα νοσοκομεία του Πολάκη ο πολίτης πηγαίνει τις δικές του γάζες, τα δικά του αντισηπτικά, τα δικά του κλινοσκεπάσματα, το δικό του φαγητό.
Τα Ελληνικά Πανεπιστήμια αποτελούν παγκόσμιο ανέκδοτο με τους ξυλοδαρμούς και τα κλειδώματα των καθηγητών στα γραφεία και με ορισμένους φοιτητές τρομοκράτες που αποτελούν φυτώριο κάθε αυριανού Ρουβίκωνα. Χάσαμε αυτό που είχαμε κάποτε στην Ελλάδα δηλαδή το αίσθημα ασφάλειας. Η εγκληματικότητα και μάλιστα η βίαιη εγκληματικότητα ανεξέλεγκτη θερίζει, σκοτώνουν, βιάζουν. μπαίνουν σε σπίτια και βασανίζουν συνταξιούχους. Είμαστε η χώρα στην οποία ο Κουφοντίνας σουλατσάρει και πίνει καφέδες στο Κολωνάκι και ο Τσοχατζόπουλος είναι σπίτι του.
Είμαστε η χώρα που οι δήθεν θεσμικά ευαίσθητοι Αριστεροί που κυβερνούν δεν έχουν πρόβλημα να επικρίνουν δημόσια δικαστικές αποφάσεις όταν δεν τους συμφέρει, να ψηφίζουν νόμους Πρασκευόπουλου να επιτίθενται στην Δικαιοσύνης και στους δικαστές, δηλαδή μια χώρα θεσμικής σήψης δηλαδή. Γιατί μόνο σε μια τέτοια χώρα μπορείς να στήνεις σκευωρίες τύπου Νοβάρτις με κουκουλοφόρους μάρτυρες που όταν ξεσκεπάζονται οι απόκριες που σε λίγο θα έρθουν μοιάζουν με διάλεξη στην Ακαδημία Αθηνών.
Είμαστε μια χώρα που φτάσαμε στο σημείο να απεμπολούμε και διαχρονικά εθνικά δίκαια, που χαρίσαμε το όνομα Μακεδονία, μια χώρα ηθικά ψυχολογικά και ιδεολογικά συμβιβασμένη. Μια χώρα παραδομένη στα χέρια των αδίστακτων καρεκλοκένταυρων της λεγόμενης Αριστεράς που για χάρη ακριβώς της εξουσίας είναι και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ. Και με τον Μαδούρο και με τον Σόιμπλε. Ο κος Καραγκούνης επεσήμανε ότι στη μεταπολίτευση η λεγόμενη Αριστερά είχε τον εύκολο ρόλο. Παρίσταναν τους δήθεν ιδεολόγους και τους σπουδαίους και παρέμεναν στο πολιτικό απυρόβλητο. Τώρα όμως μετά την εμπειρία της κυβέρνησης Τσίπρα που υπήρξε τραυματική και για τους ίδιους τους Αριστερούς επιτέλους αυτοί οι άνθρωπο που βρίσκονταν πάντα στο απυρόβλητο απομυθοποιήθηκαν. Τώρα πια στην Ελλάδα όλοι ξέρουμε ποιος είναι ποιος.”
Τέλος ο κ. Καραγκούνης τόνισε πως ο κλήρος και το βάρος αυτής της μεταμόρφωσης του τόπου έχει πέσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος ως επόμενος Πρωθυπουργός θα φέρει πραγματικά ελπίδα στον τόπο.
parapolitika.gr
www.aerasnews.gr
google page rank