Ετικέτες

Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019

Μας συγκίνησε η παρουσία σας στο χορό μας !!!Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας για την μεγάλη συμμετοχή στο χορό του katouna news, το Σάββατο 2/2/2019, σε μια από τις καλύτερες πίστες της Αθήνας. 
Μας συγκίνησε η μεγάλη συμμετοχή σας από την Κατούνα αλλά και από όλα τα χωριά του Δήμου μας. 

Από την μεριά μας κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε για να σας μείνει η βραδιά αξέχαστη και να μπορέσετε να έρθετε όλοι. 
Διοργανώσαμε το χορό Σάββατο βράδυ και όχι Παρασκευή ή Κυριακή και στην χαμηλότερη τιμή που υπάρχει σε τέτοιο κέντρο στην Αθήνα.
Δεν προβλέψαμε όμως τόση μεγάλη προσέλευση και αναγκαστήκαμε να αφήσουμε έξω από το χορό μας αρκετούς μιας και οι προσκλήσεις είχαν εξαντληθεί. 


Την τελευταία στιγμή μπορέσαμε και βάλαμε στο κέντρο και αρκετό κόσμο χωρίς προσκλήσεις έτσι ώστε να περάσουν όλοι και εκτός χορού όμορφα αλλά μαζί μας, μια παρέα. 
Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον πρόεδρο του χωριού μας Θωμά Καφρίτσα που ήρθε με την οικογένεια του και συναντήθηκε με πολλούς συγχωριανούς μας ενώ επέστρεψε αμέσως μετά το χορό στην Κατούνα στις υποχρεώσεις του. 
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε το Δημοτικό Σύμβουλο της αντιπολίτευσης του Δήμου μας και υποψήφιο Δήμαρχο Κασόλα Αθανάσιο που ήρθε στο χορό μας με πολλά άτομα από Βόνιτσα και Μοναστηράκι. 


Επίσης να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της Μεδεών Κατούνας Δημήτριο Σεραφή. 
Να ευχαριστήσουμε τους αδελφούς Κώστα και Δημήτριο Τσακάλη όπως και άλλους πολλούς Ζαβερδιανούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους. 
Να ευχαριστήσουμε τον συγχωριανό μας Αποστόλη Καραμπά που ήταν χορηγός της εκδήλωσής μας, όπως και τον Παναγιώτη Γουρνοπάνο και άλλους επαγγελματίες έτσι ώστε μπορέσαμε και ανταποκριθήκαμε στις υποχρεώσεις μας. 
Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους εσάς ανώνυμους και επώνυμους φίλους που περάσαμε μια αξέχαστη βραδιά όλοι μαζί και ελπίζουμε πάντα να ανταμώνουμε για καλό.


Ήταν μια υπέροχη μουσική σκηνή με τους: Βασίλη Καρρά, Χρήστο Μενιδιάτη, Χρήστο Χολίδη, Ειρήνη Παπαδοπούλου & Bo.
Τραγουδήσαμε, χορέψαμε ξεφύγαμε για λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας μέχρι τις πρωινές ώρες.
Προσωπική πρόσκληση ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ πάρα μόνο διαμέσου ανακοινώσεων του blog. 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΌΜΗ ΦΟΡΑ
ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΚΑΡΡΑ


ΔΕΙΤΕ  ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΦΙΛΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΟΡΟ:
            

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ