Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Δήμος Ακτίου - Βόνιτσας: Ξεκινάει το έργο Όχθια Παλαίρου

Στην Πάλαιρο βρέθηκε σήμερα Παρασκευή 15/2/2019 το πρωί ο εργολάβος που πρόκειται να κατασκευάσει το πρώτο έργο στα Όχθια. 

Το έργο αφορά τα πρώτα 250 μέτρα από την πλευρά της Πογωνιάς, πριν 2 μέρες πέρασε από τον τελευταίο έλεγχο, αυτό του ελεγκτικού συνεδρίου και αναμένεται εγκατάσταση του εργολάβου τις επόμενες μέρες προκειμένου να ξεκινήσει το έργο αρχές Μαρτίου. 

Εν συνεχεία ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Φραδέλος, ο Πρόεδρος της κοινότητας κ. Στάχτιαρης, ο επιβλέπων μηχανικός της τεχνικής υπηρεσίας κ. Καψάλης και ο εργολάβος μετέβησαν στην παραλία της Παλαίρου στη θέση ''Ρεμπελέικα'', εκεί βρίσκεται ο χωμάτινος δρόμος ο οποίος αποτελεί βραχνά, για τους μόνιμους κατοίκους οι οποίοι υποφέρουν τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω της σκόνης, για τους τουρίστες οι οποίοι δυσκολεύονται στην οδήγηση και στο παρκάρισμα και για τους πεζούς οι οποίοι αναγκάζονται να περνατάνε μέσα στην σκόνη και σε χωματόδρομο καλοκαιριάτικα. 
Η νομιμοποίηση του δρόμου ολοκληρώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο και μέσα στον Μάρτιο θα ξεκινήσει η ανάπλαση του συγκεκριμένου με κυβόλιθο καθώς και ο ηλεκτροφωτισμός του δρόμου. 
Τέλος μετέβησαν στον κεντρικό δρόμο στη θέση ''καφενεία'' εκεί πρόκειται να πέσει άσφαλτος από την είσοδο της Παλαίρου στη θέση ''Σκλαβενίτης'' έως και τη διασταύρωση προς Μύτικα. 
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το δεύτερο έργο των Οχθίων δημοπρατείται την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου και αναμένεται να ξεκινήσει το Φθινόπωρο του 2019.












google page rank