Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Πενήντα παιδιά από την Βόνιτσα στον “ναό”! “Ο Αυτοκράτορας Άρης είναι ιδέα για όλη την Ελλάδα”!

Πενήντα παιδιά από την Βόνιτσα στον “ναό”! “Ο Αυτοκράτορας Άρης είναι ιδέα για όλη την Ελλάδα” ήταν το μήνυμα του προέδρου του ΑΟ Βόνιτσας Δημήτρης Δημάκας, με αφορμή την παρουσία των ακαδημιών στο Αλεξάνδρειο και στο παιχνίδι του Άρη με τον Πανιώνιο!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά για το ταξίδι του ΑΟ Βόνιτσας στο Αλεξάνδρειο ανέφερε:
Ταξιδέψαμε πέντε ώρες, από τις τέσσερις τα χαράματα ταξιδεύαμε για να είμαστε συνεπείς στο ραντεβού μας με τον Άρη και την ιστορία του.
Τα παιδιά αγωνίστηκαν όπως είχε προγραμματιστεί, στην συνέχεια είχαμε την επίσκεψη στο μουσείο του Άρη η οποία ήταν συγκινητική, ιδίως για εμάς τους μεγαλύτερους μας θύμισε τα παιδικά μας χρόνια που παρατούσαμε σχολεία και φροντιστήρια για να δούμε τον Γκάλη και τον Γιαννάκη.
Αν δεν υπήρχε ο Γκάλης, ο Γιαννάκης, ο Ιωαννίδης και ο Άρης εκείνης της δεκαετίας δεν θα υπήρχε μπάσκετ στην Ελλάδα
Για τις εντυπώσεις των παιδιών:
Ήρθαν 50 παιδιά στην Θεσσαλονίκη, όλοι μου ζήτησαν να το ξανακάνουμε.
Προσπαθούμε να περάσουμε στα παιδιά την ιδέα του μπάσκετ, τους μιλούσαμε για τον Γκάλη, την Αυτοκρατορία του Άρη και προσπαθούσαν να μάθουν λεπτομέρειες, καθόταν και έβγαζαν φωτογραφίες με τον Γκάλη χωρίς να ξέρουν μέχρι την προηγούμενη μέρα ποιος είναι.
Για το αν έγιναν και ορισμένα παιδιά…Άρης:
Πιστεύω ότι θα βγουν μερικά Αρειανάκια, γιατί η μπουτίκ του Άρη…πολιορκήθηκε, υπάρχει πάντως αρκετός κόσμος του Άρη στην Βόνιτσα.
Για την παρουσία των παιδιών στο μουσείο:
Ήταν συγκλονιστικές εικόνες, καθόταν όλα τα παιδιά να βγάλουν φωτογραφίες, με τα τρόπαια, τις μπάλες και τις φανέλες, αλλά και το ενδιαφέρον των μικρών να μάθουν για τον Άρη.
Για τον κόσμο του Άρη και του μπάσκετ:
Να συνεχίσουν να αγαπάνε το μπάσκετ και τον Άρη, ο Άρης είναι ιδέα για όλη την Ελλάδα και για το μπάσκετ, με όλο αυτό που έχει οργανωθεί στην Θεσσαλονίκη από την ΚΑΕ Άρης προτρέπει όλα τα παιδιά να ασχοληθούν με το μπάσκετ.
Τα συναισθήματα του μπάσκετ δεν περιγράφονται, είτε χαράς είτε θλίψης.
Για τον ΑΟ Βόνιτσας:
Είμαστε στην Α’ ΕΣΚΑΒΕ, πριν δυο χρόνια ήμασταν στην Γ’ Εθνική, είμαστε καινούργιο σωματείο και είμαστε ευχαριστημένοι.
www.pressaris.gr
google page rank