Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Στο “Coffee Drop” πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτης πίτας του Ναυταθλητικού Ομίλου Βόνιτσας

Σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα και με τις ευχές όλων για μια δημιουργική και επιτυχημένη χρονιά διεξήχθη χθες Σάββατο στο “Coffee Drop” η κοπή της πρωτοχρονιάτης πίτας του Ναυταθλητικού Ομίλου Βόνιτσας. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν αθλητές, γονείς και μέλη του Ομίλου ενώ τίμησαν με την παρουσία τους o δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας κ. Γιώργος Αποστολάκης, ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Δημήτρης Μασούρας και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Νίκος Λιάπης και Μιχάλης Γούδας. 

Η γιορτή ξεκίνησε με ομιλία του προέδρου του ΝΑ.Ο.Β. κου Κώστα Κονταρίνη ο οποίος έκανε ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και έθεσε τις προτεραιότητες για το 2019. 
Στη συνέχεια έλαβε χώρα απονομή επαίνων και δωροεπιταγών στους αθλητές Έλλη Ζήση (παλαιότερη αθλήτρια), Μελίνα Γκατζίνη (κορίτσι με τις περισσότερες διακρίσεις το 2018), Παντελή Κυρίκο (αγόρι με τις περισσότερες διακρίσεις το 2018) Ελένη Τζεφριού (αθλήτρια με τις περισσότερες συμμετοχές το 2018). Η βραδιά κορυφώθηκε με την κοπή της πίτας, όπου για τους αθλητές τυχερή (εκτός από καλή ιστιοπλόος!) αναδείχθηκε η Έλλη Ζήση ενώ στους “ενήλικες” το φλουρί βρήκε ο κ. Θεόδωρος Κατσαράς.







google page rank