Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

ΠΑΛΑΙΡΟΣ: Η ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΣΚΕΠΑΣΕ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΑΥΡΑ ΤΗΝ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ



Μια όμορφη εκδήλωση απο τον Σύλλογο των απανταχού Παλαιριωτών "Η Κεχροπούλα" σήμερα στο κέντρο της Αθήνας (Πλάκα). 
Τα παιδιά του Συλλόγου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. 
Τσακάλη Γεωργία (Πρόεδρος), Λιάτσος Χρήστος(Αντιπρόεδρος), Βρακατσέλη Αριστέα(Γεν. Γραμματέας), Πάσχος Θοδωρής (Ταμίας), Γιαννίου Δημήτριος(Κοσμήτορας), Αμαργιανού Ευθαλία(Μέλος), Τσιδήμας Δημήτριος(Μέλος), Λίτου Σταυρούλα(Αναπ. Γραμματέας), Τσιδήμα Σπυριδούλα (Αναπ. Ταμείας), Βρεττος Νίκος (Αναπ. Μέλος). 
Εξελεγκτική επιτροπή: Αχείμαστου  Θεοδώρα, Φουρλάνου Σια, Βρακατσέλη Ελένη.

Φυσικά δεν έλειψαν και υποψήφιοι του Δήμου μας, μιας και η ατμόσφαιρα προσφέρονταν για γνωριμίες και ανταλλαγή απόψεων με τους ετεροδημότες.   

Με την έναρξη της εκδήλωσης τα παιδιά του συλλόγου με την πρόεδρό τους Τσακάλη Γεωργία καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους παρουσίασαν τον διοικητικό απολογισμό δράσης του Συλλόγου της χρονιάς που πέρασε και έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα με ευχές για όλους. 
Μοιράσθηκε η πίτα σε όλους και έγινε και η λαχειοφόρος με πάρα πολλά δώρα από επαγγελματίες συγχωριανούς και φίλων του Συλλόγου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Παλαίρου Δημήτριος Στάχτιαρης, η δημοτική σύμβουλος Σερεπίσου Χριστίνα, ο δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Κασόλας Αθανάσιος, ο Αιτωλοακαρνάνας βουλευτής  αντιπρόεδρος της βουλής Γιώργος Βαρεμένος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μασούρας Δημήτριος, ο πρόεδρος της ΟΠΣΥΞ Δημήτρης Στεργίου, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΝΣΥ Βασίλης Κομπορόζος, η πρόεδρος του Συλλόγου ΑΓΑΠΩ, Έλενα Σερεπίσου, ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Κολοβός και ο Δημοσιογράφος Βασίλης Σκουρής. 
Ήταν μια πολύ όμορφη χαμηλών τόνων εκδήλωση με κέφι καλό φαγητό και χορό με ρεμπέτικη λαϊκή κομπανία του καταστήματος.
Και του χρόνου και συγχαρητήρια σε όλους που συνέβαλαν στην εκδήλωση.  
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
                    





















































































 




























google page rank