Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Τρεις μέχρι στιγμής οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές, αναμένεται σήμερα και ανακοίνωση του σημερινού δημάρχου.


Ξεκαθάρισε το τοπίο για τις υποψηφιότητες, όσον αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας. Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί επίσημα τρία νέα ονόματα ως υποψήφιοι Δήμαρχοι που κατεβαίνουν με συνδυασμούς διεκδικώντας τον Μάιο την ψήφο μας και είναι:
- Ο Αθανάσιος Κασόλας με καταγωγή από το Μοναστηράκι, 38 ετών, πτυχιούχος ΤΕΙ Πάτρας Πολιτικών Μηχανικών με μεταπτυχιακό στην διαχείριση αποβλήτων και φοιτά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου Πολιτικός Μηχανικός. Διατηρεί Τεχνικό γραφείο στην Βόνιτσα. Σήμερα είναι ένας από τους Δημοτικούς Συμβούλους της Αντιπολίτευσης του συνδυασμού ανοιχτός Δήμος με επικεφαλής το Θύμιο Φερεντίνο.
-Ο Δημήτριος Μασούρας από την Βόνιτσα 36 ετών παντρεμένος με δυο παιδιά δικηγόρος παρ’ Αρείου Πάγου, με δικηγορικό γραφείο στην Βόνιτσα στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Πολίτες σε δράση με επικεφαλής τον Νίκο Λιάπη.
- Ο Νώντας Μωραΐτης  μετά την παραίτηση του Γιώργου Αμαργιανού,  είναι 30 χρονών, παντρεμένος και έχει ένα γιό. Μεγάλωσε στο Θύρρειο και τελείωσε το Ενιαίο Λύκειο Βόνιτσας.  Σπούδασε οικονομολόγος στο τμήμα Διοίκησης και Διαχείρισης  Έργων της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας στο ΑΤΕΙ Λάρισας. Τώρα είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο πρόγραμμα σπουδών «Διαχείριση Τεχνικών Έργων» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Εργάστηκε στο κατασκευαστικό κλάδο σε τεχνικές εταιρείες σε Αθήνα και Λευκάδα. Τώρα εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος με σύμβαση στο Δήμο Λευκάδας.
Αναμένεται σήμερα και η ανακοίνωση υποψηφιότητα του σημερινού Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας Γεωργίου Αποστολάκη.
Αν υπάρξει άλλη υποψηφιότητα θα σας ενημερώσουμε.

google page rank