Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Ο Δημοσθένης Ταμπακέλης απο την Κομποτή υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του Νεκτάριου Φαρμάκη

Κλείδωσε απ' ότι φαίνεται η υποψηφιότητα του συντοπίτη μας Ταμπακέλη Δημοσθένη στην Περιφέρεια με τον συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη. 
Ο συνδημότης Δημοσθένης Ταμπακέλης κατάγεται από την Κομποτή Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας 
Ο Δημοσθένης είναι γνωστός στην περιοχή μας για την ενεργή παρουσία του στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα, άλλοτε ως δημιουργός και άλλοτε ως συμμέτοχος σε αυτά. 
Είναι αστυνομικός και υπηρετεί στο Α.Τ.Αγρινίου. 
Είναι υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της τοπικής διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, η οποία προάγει το κοινωνικό και πολιτιστικό πρόσωπο της αστυνομίας. Είναι επίσης μέλος της τοπικής διοικούσας επιτροπής της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου. 
Αποτελεί μέλος της Ακτίνας εθελοντισμού του δήμου Αγρινίου, της Γυμναστικής Εταιρίας Αγρινίου στην οποία είναι και μέλος της ομάδας εκδηλώσεων του Λαογραφικού της Ομίλου και μέλος του Ερυθρού Σταυρού στο Αγρίνιο. 
Επί σειρά ετών υπήρξε μέλος του πνευματικού κέντρου του δήμου Αγρινίου και της ομάδας παραστάσεων του χορευτικού της. Είναι δάσκαλος χορού στην χορευτική ομάδα της αστυνομίας. Έχει περάσει απ' το συνδικαλιστικό κίνημα της αστυνομίας καθώς ήταν για χρόνια μέλος του ΔΣ στο ΣΕΦΕΑ Αττικής. Στο παρελθόν έχει δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα ως τεχνικός καπνού σε πολυεθνική εταιρία και ήταν υπεύθυνος της εταιρίας για την αγορά των καπνών Βιρτζίνια σε όλη την νότιο Ελλάδα. 
Έχει σπουδάσει στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης απ' την οποία αποφοίτησε το 1992 και την Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών απ' όπου αποφοίτησε το 2016. 
Σε δήλωσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφέρει ότι δεν θα μπορούσε να λείψει απ' το πλευρό του Νεκτάριου Φαρμάκη στον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον στον τόπο μας και για μια περιφέρεια άξια των προσδοκιών μας. 
Καλεί δε όλους όσους αντιλαμβάνονται την ίδια πραγματικότητα, σε συστράτευση για την επιδιωκόμενη αλλαγή.
google page rank