Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Ανακοίνωση του Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΣ Θύελλα 2015 Μοναστηρακίου Παναγιώτη Πετρόπουλου μετά τον αγώνα με την Βελανιδοράχη

Στη ζωή (και κατ' επέκταση στο ποδόσφαιρο) οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά. Δύο ήταν λοιπόν οι λεπτομέρειες, που έκριναν σήμερα το αποτέλεσμα στον εκτός έδρας αγώνα που έδωσε η ομάδα μας στη Βαλανιδοράχη, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάργας.

Λεπτομέρεια 1η: Η λανθασμένη επιλογή γιατρού (ειδικού παθολόγου στην προκειμένη περίπτωση και όχι καρδιολόγου όπως προβλέπει ο ΚΑΠ) στις κάρτες υγείας των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Θύελλα. Η ευθύνη βαραίνει τα άτομα της ομάδας μας και ΜΟΝΟ...Την αναλαμβάνουμε πλήρως και δεχόμαστε το αποτέλεσμα της πράξης αυτής. Δε ρίχνουμε ευθύνη σε κανέναν άλλον πέρα από τους εαυτούς μας.
Λεπτομέρεια 2η: Στο 80ο λεπτό του αγώνα και με το σκορ να είναι 1-0 υπέρ του Απόλλωνα, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Παληογιάννης Κωνσταντίνος (Νούμερο 9), δέχεται εντός της μικρής περιοχής του Απόλλωνα, αγκωνιά στο πρόσωπο και πέφτει στο έδαφος. Ο διαιτητής της αναμέτρησης βρίσκεται στα δύο μέτρα από το συμβάν, και απλά δίνει τη συνέχεια του αγώνα. Στο τέλος του αγώνα (κι αφού το μάτι του Παληογιάννη έχει πρηστεί κι έχει μελανιάσει) μας λέει πως δεν είδε πέναλτι στη φάση και το ίδιο μας λέει και ο παρατηρητής διαιτησίας απομακρυνόμενος από το γήπεδο.
Για τη ιστορία απλά να αναφέρουμε πως για την ομάδα του ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου σε 3 αγωνιστικές έχουν συμβεί τα παρακάτω:
1)Ακύρωση γκολ (Τσιούνης) στην πρώτη αγωνιστική για offside.
2)Ακύρωση γκολ στην δεύτερη αγωνιστική (Τσιούνης) για offside. Ακύρωση γκολ στον ίδιο αγώνα, σε σουτ ποδοσφαιριστή μας ο αντίπαλος απέκρουσε την μπάλα εντός εστίας και το γκολ δε μέτρησε ποτέ.
3)Πέναλτι που δε δόθηκε υπέρ της ομάδας μας στον σημερινό αγώνα.
Δεν είμαστε διαιτητές και ούτε θέλουμε να γίνουμε. Καταλαβαίνουμε πως οι διαιτητές είναι άνθρωποι και οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Θα πρέπει όμως κάποιοι να καταλάβουν καλά, πως κι εμείς είμαστε ερασιτέχνες παράγοντες, σπαταλάμε χρόνο και χρήμα για να κρατήσουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής μας σε ένα άριστο επίπεδο. Ο Πρωταθλητισμός κοστίζει και κοστίζει πολύ περισσότερο, όταν η βοήθειά απ' την πολιτεία είναι μηδενική. Δε ζητάμε την εύνοια κανενός διαιτητή ή αξιωματούχου της διοργανώτριας. Θέλουμε οι διαιτητές να είναι το ίδιο δίκαιοι σε εμάς και τους αντιπάλους μας. Δε νομίζω να ζητάμε και πολλά...
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που δώσανε το παρόν και σήμερα στον εκτός έδρας αγώνα, έστω κι αν ήταν μακριά. Τους ζητάμε συγνώμη από για το θέμα με τις κάρτες υγείας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα. Ευχόμαστε στην ομάδα του Απόλλωνα Πάργας καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Με εκτίμηση,
Πετρόπουλος Παναγιώτης
Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου
google page rank