Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Αθηνά Βέμη Καρέλου: Η πρώτη Γυναίκα αντιδήμαρχος στην ιστορία της Κατούνας και της ενότητας Μεδεώνος στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας

Τελικά η Αθηνά ανέλαβε Αντιδήμαρχος στο Δήμο Ακτίου - Βόνιτσας και είναι η πρώτη γυναίκα Αντιδήμαρχος στην ιστορία της Κατούνας και της ενότητας Μεδεώνος.
Η Αθηνά Βέμη Καρέλου είναι η πρώτη γυναίκα σε ψήφους που εκλέχτηκε στην Κατούνα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019 και στο Δήμο Ακτίου - Βόνιτσας από το συνδυασμό «Δύναμη Πολιτών» του Γιώργου Αποστολάκη ανάμεσα σε ένα πλήθος επίσης αξιόλογων γυναικών του ψηφοδελτίου.
Δεν είναι τυχαίο που ο Δήμαρχος Γιώργος Αποστολάκης έκανε τα αδύνατα - δυνατά να ξαναμπεί η Αθηνά στο ψηφοδέλτιο του.
Την Αθηνά την πενταετία που πέρασε σαν δημοτικός σύμβουλος την διέκρινε το ήθος, η ειλικρίνεια, η υπερηφάνεια και η εργατικότητα της, ντόμπρος άνθρωπος κάτι δύσκολο στις μέρες μας, με μια όμορφη οικογένεια και έτσι ελπίζουμε να συνεχίσει.
Έχει τρία παιδιά που σπουδάζουν και είναι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Καρέλο που ο παππούς του είχε διατελέσει πρόεδρος της Κατούνας. 
Η Αθηνά είχε αξιολογηθεί από τους καλούς δημοτικούς συμβούλους σε προσφορά στον Δήμο την προηγούμενη 5ετία, αλλά της στέρησαν την Αντιδημαρχία την τελευταία στιγμή, ενώ το δικαιούταν. 
Πήρε τώρα την Αντιδημαρχία με το σπαθί της. 
Δεν υπήρχαν πλέον περιθώρια για κάτι άλλο μιας και ασχολήθηκε ξανά με τις εκλογές και την αυτοδιοίκηση. 
Η επανεκλογή της, αλλά και το αξίωμα της Αντιδημάρχου πέρα από προσωπική ικανοποίηση και αναγνώριση φέρνει στην συνέχεια και τεράστιες ευθύνες έναντι δημοτών που την τίμησαν με την ψήφο τους και όχι μόνο και πρέπει πραγματικά να εργαστεί πάρα πολύ. 
Η νέα τετραετία ξεκίνησε, τα προβλήματα μεγαλώνουν μέρα με την μέρα για την Κατούνα και την ενότητα Μεδεώνος η Αυθεντική Αθηνά είναι πλέον έμπειρη.
Η Αθηνά γεννήθηκε στην Κομποτή με ρίζες στην αυτοδιοίκηση μιας και δυο της αδέλφια διετέλεσαν πρόεδροι στην Κομποτή.

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ 

Την κα Αθηνά Βέμη-Καρέλου του Νικολάου με τις παρακάτω καθ’ ύλην αρμοδιότητες για όλες τις Δημοτικές Ενότητες:

1. Η ευθύνη εξοπλισμού, συντήρησης και λειτουργίας των παιδικών χαρών και αθλοπαιδιών
2. Η μέριμνα για τη συντήρηση, αξιοποίηση, προστασία και σωστή διάθεση και λειτουργία όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων και υποδομών του Δήμου.
3. Υπογράφει με εξουσιοδότηση του Δημάρχου, βεβαιώσεις, πιστοποιητικά και λοιπά διοικητικά έγγραφα που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες.
4. Μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου.
5. Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής.
Η Αθηνά τοποθετήθηκε επίσης σαν μέλος του Δ.Σ. στο Κέντρο κοινωνικής Μέριμνας και ανάπτυξης του Δήμου και σε άλλες επιτροπές. 

Συγχαρητήρια και Καλή Επιτυχία στο δύσκολο έργο σου!!!


Συνεχίζεται με τους άλλους δυο Αντιδημάρχους 



ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ


google page rank