Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Κινηματογραφική κλοπή στο Αγρίνιο: «ξήλωσαν» το ΑΤΜ του Νοσοκομείου (φωτό)

Πρωτοφανής υπόθεση κλοπής στο Αγρίνιο. Άγνωστα άτομα ξήλωσαν το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης (ATM) του νοσοκομείου. Μπούκαραν με κλεμμένο όχημα. Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του agrinionews.gr , το περιστατικό συνέβη περί τις 03.00 τα ξημερώματα. Οι δράστες εισέβαλαν με το όχημα στον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου φθάνοντας από αγροτικό δρόμο. Παραβίασαν αρχικά είσοδο της περίφραξης που χρησιμοποιείται για έκτακτη ανάγκη.
Ανενόχλητοι στη συνέχεια έφτασαν ως την κύρια είσοδο του κτιρίου και ενώ αυτή ήταν κλειστή με κάποια μέθοδο απενεργοποίησαν το μηχανισμό της και την άνοιξαν διάπλατα. Έφθασαν με το όχημα ως το χώρο που ήταν το ΑΤΜ δίπλα στην υποδοχή.
Με γρήγορες κινήσεις έκοψαν τα καλώδια και ξήλωσαν το μηχάνημα (δεν ήταν εντοιχισμένο), το φόρτωσαν στο όχημα και έσπευσαν να εξαφανιστούν.
Το κλεμμένο όχημα (τύπου Toyota Starlet ) εγκαταλείφθηκε σε κοντινή απόσταση και εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές που το ερευνούν εξονυχιστικά.
Σε εξέλιξη είναι πλέον μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση για τον εντοπισμό των δραστών με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγρινίου εξάλλου να βρίσκονται στο Νοσοκομείο Αγρινίου και να συλλέγουν στοιχεία.
Είναι προφανές πως οι δράστες γνώριζαν καλά τα κατατόπια, είχαν μελετήσει καλά, ενώ αξιοσημείωτο είναι επίσης πως την ώρα του συμβάντος σε άλλο σημείο του νοσοκομείου, στα ΤΕΠ, βρισκόταν αστυνομικοί που κλήθηκαν να επιληφθούν σοβαρού επεισοδίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες εξάλλου το ΑΤΜ είχε ανεφοδιαστεί πρόσφατα.

google page rank