Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Ελεύθεροι και οι δύο συλληφθέντες για τη χασισοφυτεία στο Βάρνακα Ξηρομέρου

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά την απολογία τους στον Ανακριτή Λευκάδας οι δύο συλληφθέντες για τη χασισοφυτεία που εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας στον Βάρνακα του δήμου Ξηρομέρου. 
Οι δύο συλληφθέντες, ένας 41χρονος και ένας 25χρονος, αντιμετωπίζουν την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών υπό τη μορφή καλλιέργειας 84 δενδρυλλίων κάνναβης (ύψους έως 4,60 μέτρα) και υπό τη μορφή της συγκομιδής και κατοχής. 
Στο μεν 41χρονο, που συνελήφθη προχθές 13-09, επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα μια φορά το μήνα, καθώς και χρηματική εγγύηση 1.500 ευρώ, ο δε 25χρονος, που παραδόθηκε αυτοβούλως στις αστυνομικές αρχές, αφέθη ελεύθερος άνευ όρων.
Υπενθυμίζεται πως εκτός από τη χασισοφυτεία, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, σε έρευνα που ακολούθησε σε ποιμνιοστάσιο καθώς και στην κατοικία του 41χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 224 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης καθώς και 2 δενδρύλλια κάνναβης σε κατάσταση αποξήρανσης, βάρους 134 γραμμαρίων. 
Οι συνήγοροι των δύο, Δημήτριος και Χρήστος Τσιμπούκης, εξερχόμενοι του δικαστικού μεγάρου Λευκάδος δεν θέλησαν να κάνουν κάποια δήλωση. 


http://www.agrinioculture.gr/ 
google page rank