Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Χάλκινο μετάλλιο ο Μπακοχρήστος από το Μοναστηράκι Ακτίου-Βόνιτσας

Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος χάρισε στην Ελλάδα το 4ο της μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αφού ήταν τρίτος στα 54 κιλά της άρσης βαρών σε πάγκο, σηκώνοντας 162 κιλά.
Eνα ακόμα μετάλλιο... βάφτηκε γαλανόλευκο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, καθώς ο Δημήτρης Μπακοχρήστος απο το Μοναστηράκι Ακτίου-Βόνιτσας ήρθε τρίτος στα 54 κιλά της άρσης βαρών σε πάγκο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
Το βίντεο που έδειξε η τηλεόραση
Ο Έλληνας αθλητής σήκωσε 162 κιλά στην πρώτη του προσπάθεια, ενώ οριακά δεν κατάφερε να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, αφού είχε δύο αποτυχημένες προσπάθειες λόγω τραυματισμού του στα 170 κιλά, όσα δηλαδή σήκωσε ο δεύτερος του τελικού, ο Κινέζος Γιαν Γουάνγκ, που όμως είναι βαρύτερος από τον Μπακοχρήστο και θα ήταν από κάτω του στην ισοβαθμία.
Γι' αυτό άλλωστε υπερτέρησε ο πρωταθλητής μας επί του Βραζιλιάνου Μπρούνο Κάρα, που επίσης σήκωσε 162 κιλά, αλλά κατέλαβε την 4η θέση. Χρυσός Παραολυμπιονίκης "στέφθηκε" ο Νιγηριανός Ρόλαντ Εζουρουίκε με νέο παραολυμπιακό ρεκόρ, αφού σήκωσε 200 κιλά.
Θυμίζουμε πως αυτό ήταν το τέταρτο μετάλλιο της Ελλάδας στη διοργάνωση, το δεύτερο χάλκινο και μόλις το πρώτο στην άρση βαρών σε πάγκο μέχρι στιγμής.


Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος όπως είχαμε ανακοινώσει χθες για πρώτη φορά ήταν τραυματισμένος στο χέρι από την πίεση των κιλών εδώ και αρκετούς μήνες και πονούσε αλλά δεν έπρεπε να το βγάλουμε στον αέρα για πολλούς λόγους. . 
Παρόλα αυτά όμως έλαβε μέρος και με την βοήθεια της Παναγίας, τα έδωσε όλα και ανέβηκε στο βάθρο των νικητών.  
 ΔΕΙΤΕ  ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ 





ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΠΩΣ  ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ
ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  ΤΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΣ ΑΛΛΟΣ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ. ΚΟΥΤΙΒΗΣ 
google page rank