Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Αυτοκτόνησε γιατί ανέβασαν Eρωτικό της βίντεο στο ίντερνετ

Μετά την ανάρτηση Eρωτικού της βίντεο στο διαδίκτυο, η 31χρονη Tiziana Cantone δεν άντεξε την ψυχολογική πίεση και έβαλε τέλος στη ζωή της.
Το Eρωτικό βίντεο της Tiziana Cantone από τη Νάπολη είχε τραβήξει ο πρώην αρραβωνιαστικός της. Δεν φανταζόταν όμως ότι μετά από λίγους μήνες θα το ανέβαζε κάποιος στο ίντερνετ, με εκατομμύρια like και αμέτρητα σχόλια κάθε είδους στα social media να κάνουν εφιαλτική τη ζωή της.
Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα πολλοί ανέβηκαν στο ίντερνετ βίντεο παρωδίες, με πειράγματα κάθε είδους. Το θέμα ήταν πάντα ένα. H Tiziana Canton και η φράση που είχε πει στον αρραβωνιαστικό της στο Kαυτό Eρωτικό βίντεο. «Κάνεις βίντεο; Ναι. Μπράβο».
Η Tiziana είχε αλλάξει σπίτι, επιλέγοντας να ζήσει και πάλι με την μητέρα της, ενώ είχε υποβάλει και αίτηση για να μπορέσει να αλλάξει ονοματεπώνυμο. Πριν πέντε ημέρες, επίσης, μια πρώτη δικαστική απόφαση αναγνώρισε την τεράστια ζημία που η ίδια είχε υποστεί εξαιτίας της παραβίασης της προσωπικής της ζωής μέσω διαδικτύου.
Όπως γράφουν, όμως, τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η Tiziana δεν κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ και την ντροπή, και έβαλε τέλος στην ζωή της, με ένα μαντήλι, στο υπόγειο του σπιτιού της μητέρας της. Ακόμα όμως και μετά την είδηση του θανάτου της δεν σταμάτησαν τον εμπαιγμό της, προκαλώντας την οργή του κόσμου.
Η εισαγγελία της Νάπολης ξεκίνησε έρευνα για τυχόν προτροπή σε αυτοκτονία, αλλά το κύριο ερώτημα, τώρα, είναι τι πρέπει να γίνει ώστε να μπορέσουν να αποφευχθούν άλλες, παρόμοιες, τραγικές ιστορίες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
google page rank