Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Σακιά με ναρκωτικά στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου

Στο Λιμεναρχείο Μεσολογγίου μεταφέρθηκαν τα ναρκωτικά που βρέθηκαν σε σκάφος στη Μπούκα Ευηνοχωρίου σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες.
Στο λιμάνι του Μεσολογγίου μεταφέρθηκε και το σκάφος. Τα σακιά και οι υπόλοιπες συσκευασίες με το χασίς μεταφέρθηκαν στο Λιμεναρχείο όπου πρόκειται να ζυγιστούν.
Η ποσότητα πάντως είναι μεγάλη και η εκτίμηση που γίνεται είναι ότι φθάνει τον ένα τόνο.
Κινητοποίηση του Λιμεναρχείου είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα μετά τον εντοπισμό σκάφους στην θαλάσσια περιοχή Μπούκα Ευηνοχωρίου το οποίο μετέφερε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σκάφος καταδιώχθηκε από το Λιμεναρχείο με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να το ρίξουν στα αβαθή και να τραπούν σε φυγή. Αυτή την ώρα στην περιοχή βρίσκονται δυνάμεις του Λιμεναρχείου και της Αστυνομίας που απαγορεύουν στους ψαράδες την προσέγγιση του σημείου και προσπαθούν να αποκολλήσουν το σκάφος. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για ποσότητα χασίς που ξεπερνά τον έναν τόνο.
Το δελτίο Τύπου του Λιμενικού Σώματος είναι το παρακάτω:
Στον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών, πιθανότατα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης προέβη πρωινές ώρες σήμερα περιπολικό σκάφος της Λιμενικής Αρχής Μεσολογγίου, μετά από εντοπισμό και καταδίωξη ύποπτου σκάφους.
Συγκεκριμένα,  μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ εντόπισε και καταδίωξε φουσκωτό σκάφος 10 μέτρων περίπου, ο χειριστής του οποίου, αφού το προσάραξε σε αβαθή πλησίον εκβολών ποταμού Ευήνου διέφυγε της σύλληψης.
Γίνονται προσπάθειες αποκόλλησης του φουσκωτού ενώ οι ναρκωτικές ουσίες μεταφέρονται στον λιμένα του Μεσολογγίου για πλήρη καταμέτρηση.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη και τυχόν άλλων συνεπιβαινόντων συνεχίζονται.
ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ
aixmi
google page rank