Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Πήγε καλεσμένη σε γάμο και άρπαξε τα φακελάκια με τα λεφτά

Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε έναν γάμο στη Λαμία το 2018, όπου μια καλεσμένη αποπειράθηκε να κλέψει όλα τα φακελάκια με λεφτά που είχαν δώσει οι καλεσμένοι στο ζευγάρι.
Η υπόθεση βγήκε τώρα στην επιφάνεια, καθώς την Τετάρτη είχε προγραμματιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης στο δικαστήριο της Λάρισας, αλλά πήρε αναβολή για τον ερχόμενο Μάιο. Σύμφωνα με το lamiareport, η επίδοξη κλέφτρα ήταν καλεσμένη σε γάμο στη Λάρισα, από την μεριά της νύφης, καθώς ήξερε την αδερφή της μητέρας της.
Παραμονή του γάμου κάποιες γυναίκες στο τραπέζι που στήθηκε, είχαν έτοιμα τα φακελάκια με τα χρήματα. Η… μακρυχέρα όπου έβλεπε φακελάκια τα έβαζε στην τσέπη της και στη συνέχεια τα έκρυψε. Τα ξημερώματα, όταν το γλέντι τελείωνε, μία θεία της νύφης συνειδητοποίησε ότι τα λεφτά είχαν κάνει «φτερά». Ετσι οι περισσότεροι αντέδρασαν και δεν άφησαν κανέναν να φύγει, μέχρι να γίνει έλεγχος.
Η γυναίκα που τα άρπαξε φυσικά δεν δέχτηκε και κάποια στιγμή πήγε στην τουαλέτα. Εκεί μια άλλη καλεσμένη την άκουσε να ανοίγει ένα ντουλάπι και κατάλαβε ότι τα κρύβει εκεί. Η 50χρονη, που ήταν και υποψήφια δημοτική σύμβουλος τον περασμένο Μάιο στη Λαμία, βγήκε από το μπάνιο και αφού την πίεσαν, αναγκάστηκε να βγάλει από το εσώρουχο, όπου τα είχε κρυμμένα, τα λεφτά που έφταναν το ποσό των 1.680 ευρώ!
Η επίδοξη κλέφτρα καταδικάστηκε πρωτόδικα με ένα χρόνο φυλάκιση, με τριετή αναστολή. Στο δικαστήριο η κατηγορούμενη είπε ότι μετάνοιωσε για την πράξη της και ότι πήρε τα χρήματα γιατί αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Την Τετάρτη (9/10) ήταν να γίνει στη Λάρισα η δίκη της, σε 2ο βαθμό, όμως αναβλήθηκε για τις 4 Μαΐου.

Πηγή: lamiareport
google page rank